Terra fiyat tahmini: Kraken listelemesi LUNA fiyatını nasıl etkileyecek?

Kraken listelemesi, Terra (LUNA) fiyatını nasıl etkileyecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra fiyat tahmini art arda 3 gündür yeşilde işlem gördüğü için önemli ölçüde yükseliş gösteriyor. Terra’nın (LUNA) içinde bulunduğu mevcut ralli kripto borsası Kraken’de listelendiği haberlerinin ardından hızlandı. Haberin ardından, LUNA fiyatı 50 günlük Basit Hareket Ortalamasından (SMA) sıçrayarak 51.77 dolardan 62.62 dolara yükseldi. Bu da LUNA fiyatında %20’lik bir yükseliş anlamına geliyor.

Terra (LUNA) kripto borsası Kraken’de listeleniyor

Kraken dijital borsası, borsasında alım satım için yerel token LUNA’yı listeleyerek Terra ana ağının arkasında durdu. ABD merkezli dijital varlık borsası, 14 Aralık’ta blog üzerinden listelemeyi duyurdu ve yatırımcıları yatıracakları paraları bugün gerçekleşecek canlı alım satıma hazır hale getirmeye çağırdı. Duyuru şu şekildeydi:

“Finansman devam ediyor ve ticaret 16 Aralık Perşembe günü başlayacak – bu noktada Kraken, sipariş girişini ve yürütmesini sağlayacak. … LUNA’yı, Fonlama’ya giderek, varlığı seçerek ve Para Yatırma’ya basarak Kraken hesabınıza ekleyebilirsiniz. Mevduat için onay gerekmez. LUNA, 2 ondalık basamaklı bir fiyat hassasiyeti ile USD ve EUR karşısında alınıp satılabilecek.”

LUNA’nın Kraken’de listelendiği hizmetler arasında Kraken ve Kraken Terminal bulunuyor. Bu hizmetlerde LUNA ticareti yapılabilecek. Vadeli işlemler ve marj ticareti şu anda mevcut olmayacak.

Bu habere ek olarak, faiz oranlarını değiştirmeden bırakan Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) ve Fed tahvil azaltma planlarının küresel piyasanın toparlanmasını desteklemesi gibi haberler de LUNA için zaten iyi giden ralliyi körükleyecek gibi duruyor.

Listelemenin ardından Terra (LUNA) 80 doları hedefliyor

LUNA fiyatı günlük V şeklinde bir grafik deseni oluşturarak keskin bir toparlanma gösterdi. Bir varlık önemli ölçüde düştüğünde ve ardından sürekli bir yükseliş yaptığında V şeklinde bir model oluşur. Örneğin, Terra fiyatı şu anda 62.62 dolar civarında seyrediyor, çünkü boğalar yaklaşık %27.75 artışı temsil eden 80 doların üzerindeki zirveleri hedefliyor.

Yükseliş anlatımı, Hareketli Ortalamaların Mesafesi (MACD) göstergesinin pozitif bölgede sıfır çizgisinin üzerindeki yukarı doğru hareketini güçlendirdi. LUNA fiyat yükseliş momentumu, MACD çizgisi (mavi) yakın vadede oluşabilecek sinyal çizgisinin (turuncu) üzerine çıktığında daha fazla güç kazanacaktır.

Ayrıca, yükselen hareketli ortalamaların ve RSI’nin aşırı alım bölgesine doğru yukarı hareketi, Terra’yı şu anda boğaların yönettiğinin göstergesidir.

Terra fiyatı
Terra (LUNA) fiyatı

Öte yandan 60 dolar psikolojik seviyesinin altında bir günlük kapanış başka bir düşüşü tetikleyeyerek yukarıda bahsedilen fiyat tahminini geçersiz kılar. Bu yaşanırsa, Terra fiyatı desteği 55 dolarda yeniden test edebilir veya 13 Aralık’ın düşüğü 51.77 dolar civarındaki fiyata düşebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin