Kraken listelemesi bu kripto parayı uçurdu

Kraken listelemesi bu kripto parayı uçurdu: Fiyatı yüzde 104 arttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kraken, Kintsugi’yi (KINT) listeledi. Listelemenin ardından kripto paranın fiyatı yüzde 104 arttı.

Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir kripto para borsası olan Kraken Exchange, Kintsugi (KINT) tokeni listelediğini açıkladı. Bundan böyle KINT, Kraken’de alınıp satılabilecek. Ancak, ABD, Avustralya, Kanada ve Japonya’da ikamet eden müşteriler KINT işlemleri yapamayacağını belirtelim.

Fiyat ve işlem hacmi çarpıcı biçimde arttı

Kintsugi, kullanıcıların güvenilir ve merkeziyetsiz biçimde kBTC oluşturmasına olanak tanıyan bir ağdır. Habere yanıt olarak, Kintsugi’nin (KINT) fiyatı, yazı yazılırken %104 artarak 50.53 dolara yükseldi.

İşlem hacmi de bir önceki seans hacmine oranla %2640.47 artarak 711.984.08 dolardan 2.213.297 dolara yükseldi. Kraken’in listelenmesinden sonra, fiyat ve hacim artışı, alıcıların kripto paraya olan ilgisini ortaya koyuyor.

kripto paranın fiyatı yüzde 104 arttı
Kintsugi (KINT) fiyat grafiği

Kraken’in duyurusundan kısa bir süre sonra ABD merkezli kripto para borsaları, mevduatları KINT için canlı hale getirdi.

Şirket, resmi blog yazısı aracılığıyla listeleme hakkında daha fazla ayrıntı verdi. Buna göre, KINT’in 2 ondalık basamaklı bir fiyat hassasiyeti ile USD ve EUR karşısında alınıp satılabilecek. Ayrıca, lansman sırasında KINT için yalnızca iki hizmet sunulacak. Bu iki hizmet Kraken ve Kraken Terminali olacak. Kraken Vadeli İşlemler ve Marjin Ticareti ise KINT’i desteklemeyecek.

Her şekilde, KINT, kripto piyasasının içinden geçtiği zorlu haftada büyük kârlar elde eden nadir tokenlerden biri oldu.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin