Sacramento Kings'in oyuncuları ücretlerini Bitcoin olarak alacak
Sacramento Kings'in oyuncuları ücretlerini Bitcoin olarak alacak

Kraken CEO’sundan çok çarpıcı Bitcoin tahmini ve açıklamalar geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kraken CEO’su Jesse Powell, Bitcoin’in bir gün küresel bir para birimi olacağını iddia ediyor.

2018’de, hem sosyal medya devi Twitter hem de ödeme şirketi Square’in CEO’su olan Jack Dorsey, Bitcoin’in küresel bir para birimi olacağını iddia etmişti. Powell ise on yıl içinde dünyanın tek para birimi olacağını ve bilinen tüm fiat biçimlerinin yerini alacağını belirtti. Bitcoin henüz bu seviyeye tam olarak ulaşmamış olsa da, BTC ve dijital meslektaşlarının fikri, bir gün tüm ulusal para biçimlerinin yerini alacak ve hem mallar hem de hizmetler için nihai ödeme kaynağı olarak hizmet edecekler.

“Bitcoin 1 milyon dolar olabilir”

Tesla, Uber ve General Motors dahil olmak üzere birçok büyük şirketin geçtiğimiz birkaç hafta içinde Bitcoin’i nakit ve kredi kartlarının yanı sıra potansiyel bir ödeme yöntemi olarak düşündüklerini belirttiği gibi, bugün bu rüya gerçeğe yaklaşıyor. Jesse Powell, Bitcoin’in nihayetinde birçok farklı ülkede birçok farklı insan tarafından kullanılacağından emin.

Ayrıca, varlığın potansiyel olarak 1 milyon dolarlık bir fiyata ulaşabileceğini belirtti. Herkes BTC’nin bu fiyata ulaştığını görmek istese de, McAfee’nin 2020 yılı tahmininden öğrendiğimiz gibi, varlığın yedi haneli bölgeye geçmesi biraz zaman alacak.

Powell pek çok ulusal para birimi biçiminin halihazırda acı çektiğini ve “aşırı zayıflık belirtileri” gösterdiğini iddia ettiğinden, öngörülebilir gelecekte 1 milyon doların kolaylıkla gerçekleşebilecek bir şey olduğunu düşünüyor. Yakın tarihli bir röportajda şunları söyledi:

Sonunda dünyanın para birimi olacak. Yakın vadede ise insanlar altını aşan bir değer deposu olarak görüyorlar, bu yüzden bence 1 milyon dolar önümüzdeki on yıl içinde bir fiyat hedefi oldukça makul.

Kraken, tüm zamanların en büyük ve en güçlü kripto para birimi borsalarından biri olarak kabul ediliyor ve şu anda 10 milyar dolardan fazla değerde dijital varlık yönetiyor.

livebitcoinnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin