Kraken borsası spot fiyat verilerini yeni Chainlink düğümü üzerinden DeFi'ye taşıyor
Kraken borsası spot fiyat verilerini yeni Chainlink düğümü üzerinden DeFi'ye taşıyor

Kraken, Cardano ve Quantum’u listeliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

San Fransisco merkezli kripto para borsası Kraken, platformuna iki kripto para daha ekleyeceğini açıkladı. Kraken, Cardano (ADA) ve Quantum’u (QTUM) listeleyeceklerini ve bu varlıkların aynı anda piyasaya sürüleceğini belirtti.

Kraken bir blog yazısında kripto paraların resmi lansman tarihlerini bildirdi:

PST: Cuma. 28 Eylül saat 06:00

EST: Cuma, 28 Eylül, 09:00

UTC: Cuma, 28 Eylül saat 13:00

CEST: Cuma, 28 Eylül saat 15:00

HKT: Cuma, 28 Eylül, 21:00

Belirtilen zamanların yaklaşık başlatma süreleri olduğu ve gecikme şansının olduğu belirtildi.

Cardano’nun piyasaya sürdüğü ticaret çiftleri ADA / USD, ADA / EUR, ADA / CAD, ADA / XBT, ADA / ETH ve Quantum USD, EUR, CAD, XBT ve ETH’ye göre işlem görecek.

Kraken, Cardano ve Quantum için önemli bir adım

Cardano ve Quantum için yeni liste, kripto topluluğu arasındaki kabul oranlarını artıracak. Liste, mevcut ADA ve QTUM fiyatlarını yukarıya çekti ve coinler şu anda 0,083 dolar ve 3,73 dolar seviyesinden işlem görüyor. Cardano %4’lük bir artış gösterdi, QTUM fiyatları ise %1,4 arttı.

ADA’nın bu ayın başında Bittrex’te listelenmesinden sonra bu son gelişme Cardano için yeni bir galibiyet oldu. Şirket ayrıca 29 Eylül’de gerçekleşecek bir yıldönümünü de duyurdu. Cardano CEO’su Charles Hoskinson yıl dönümünden önce, yıldönümünde yapılacak olan bazı duyuruları açıkladı. Hoskinson, Infinito mobil cüzdanını piyasaya sürdüğünü açıkladı.

Quantum için ise bu adım, bir yatırım uygulaması olan Circle Invest uygulamasında listelendikten sonra bir başka dönüm noktası oldu.

bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin