Kötü piyasa koşullarında yüzde 50 yapan altcoin!

Kötü piyasa koşullarında yüzde 50 yapan altcoin!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kriptonun kötü olduğu zamanlar bir türlü bitmedi. Akşam gelen Coinbase haberi yine psikolojik baskı oluşturdu. Ancak bazı altcoin’ler bu sıkışık piyasada hareket edebiliyor.

Ağ, geliştiricilerin ana blok zinciri tarafından korunan akıllı sözleşmeler oluşturmasını ve başlatmasını sağlamak için 2017 yılında Bitcoin’de başlatıldı. Ağdaki NFT’ler büyümeye devam ettikçe, yerel token STX artan kullanım ve fiyat artışı gördü. 

Stacks, 24 saatlik fiyat artışında %24,76 ve haftalık kazancında %58,82 gibi muazzam bir artış kaydediyor. En etkileyici olanı, piyasa değerini %21,07 artıran %94,56 artış gösteren STX işlem hacmidir.

Altcoin trendini devam ettirebilecek mi?

STX, 1 Ocak’ta 2023 yılına 0,20 dolardan giriş yaptı. Eski trendini sürdürmeden önce gün içi en yüksek seviyesi olan 0,30 doları kaydettiği 24 Ocak’a kadar bu seviyeyi korudu.

9 Şubat’a kadar, STX 0,20$ fiyat seviyesine geri döndü ve 14 Şubat’ta 0,30$’ı yeniden kazanana kadar devam etti. Ancak 19 Şubat’ta token 0,64$’a yükseldi ve bugün 27 Şubat’ta 0,95$’a kadar büyümeye devam etti.

STX bugün yükseliş trendinde ve dünkü 0,7822 $’lık kapanış fiyatından önemli bir sıçramayla 0,9203 $’da işlem görüyor. Yükseliş trendi, varlığın bugüne kadarki en yüksek seviyelerini kaydetmesiyle 17 Şubat’ta başladı. 50 günlük Basit Hareketli Ortalama (SMA), yükseliş sinyali olan 200 günlük SMA’nın üzerine çıktı.

Altcoin ayrıca STX, varlık için kısa ve uzun vadeli yükseliş hissini gösteren 50 günlük ve 200 günlük SMA’larının üzerinde işlem görüyor. Stacks, grafikte art arda üç yeşil gün yaşadı ve sonunda 2023’te 1 $ fiyat seviyesine ulaşmaya hazırlanıyor.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin