Kripto para borsası, aralarında Shiba’nında yer aldığı 6 kripto parayı listeliyor…

Kötü piyasa koşullarına rağmen Shiba kendine yeni sahiplerini bulabildi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Genel ekonomi piyasası kötü ilerlerken, kripto dünyası daha çok derinden yara alıyor. İlerleme kimsenin beklemediği kadar derinleşmiş durumda. Özellikle de Luna’nın çöküşü kripto piyasasına ağır darbe vurdu. Şimdilerde yaraları sarılmaya çalışılıyor. Ancak bu seferde Bitcoin stres yaşıyor.

Bitcoin’in stres yaşadığı yerde altcoinlerde de hareketlilik bireysel dönüştü. Pek çok varlık günlük ve kısa vadede sıçrama yapıyor. Trader’lar ise bu fırsatları kovalıyor. Tüm bunların yanında meme coin piyasası da kendi içinde suskun. Ancak Shiba, bu kadar kötü gidişata rağmen iyi şeyler veriyor.

Kripto para piyasasının mevcut kasvetli eğilimine rağmen, Shiba Inu’ya (SHIB) olan ilgi artıyor. Meme coin yeni sahipler edinerek bu süreci biraz daha iyi geçiriyor.

Shiba Inu, yeni sahiplerini kutluyor

Son bir aylık süre zarfında meme kripto para birimi, dijital varlığa olan ilgi geri döndüğü için 30.000’den fazla yatırımcıyı kendine çekti. CoinMarketCap istatistiklerine göre, 26 Mayıs’taki 1.169.989’a kıyasla 27 Nisan’da 1.139.421 token sahibi olduğunu gösteriyor.

17 Mart’ta, Shiba benzersiz adres sayısında ani ve önemli bir düşüş yaşadı. Bu da tek bir günde 32.832 sahibinin kaybıyla sonuçlandı. Bir gün içinde en fazla kaybedilen sahip anlamına geliyordu. Ancak ekip bu süreci yeniden toparlamış gibi.

Mart ayının başında bir başka veri de düşüşü göstermişti. Shiba’yı içeren zincir üstü işlemlerin sayısının art arda dördüncü ay düştüğünü ve bu süre zarfında bu rakamın %9,27 oranında azaldığını keşfetmişti.

Shiba’nın popülerliği kurucuya mı bağlı?

Geçen hafta yakın bir zamanda, SHIBs ekibi, kripto para biriminin baş geliştiricisi Shytoshi Kusama’ya göre “herkesi alt üst edecek” bir duyuruya yönelik ilk ipucunu yayınlamıştı. Attığı bir tweet ile topluluğu heyecanlandıran Shytoshi Kusama, yeni bir bombayı patlatabilir.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin