Coinbase borsası BUSD hakkında kritik kararını açıkladı

Kötü piyasa koşulları bahane gösterildi: Coinbase, işe alımları yavaşlatıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasının öncü şirketlerinden biri olan Coinbase, 2022’de işgücünü azaltmaya karar verdi. Öncesinde ekibe yeni takım arkadaşları alacağını duyuran şirket, şimdi ise kötü piyasa koşullarını bahane göstererek alımları yavaşlatacak. 

Şirketin COO’su Emilie Choi tarafından paylaşılan bir açıklamaya göre kaynak yönetimine öncelik verilecek. İşlem hacmine göre en büyük Amerikan kripto para borsası, işe alım planını yeniden değerlendirme kararının arkasındaki ana neden olarak kripto piyasasının durumu gösterildi.

Kripto piyasasının kötü gidişatı şirketleri etkiledi

Kripto piyasaları geçen yılın sonuna doğru kaydedilen seviyelerden oldukça çok uzakta fiyatlanıyor. Bitcoin, geçen haftaki büyük piyasa çöküşü sırasında 26.800 dolara kadar düştükten sonra şu anda 30 bin dolar civarında seyrediyor.

Ethereum gibi önde gelen tokenler ise fiyatlarda önemli düşüşler yaşadı. Toplam kripto piyasası değeri birkaç gün içinde 300 milyar doları aştı.8 Mayıs ile 14 Mayıs arasındaki günlerde büyük tasfiyeler gerçekleşti. Veriler, traderların bu zaman diliminde 4 milyar doların üzerinde zarar ettiğini söylüyor.

Coinbase, 430 Milyon dolarlık zarar açıkladı

Büyük kripto borsası 2022’nin ilk çeyreğinde büyük kayıplar yaşadı. Şirketin ilk çeyrek kazanç raporu, neredeyse yarım milyar dolar. Ayrıca, Coinbase hisseleri de bu süre zarfında darbe aldı. Veriler, COIN’in tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 357 $’dan %80’lik düşüş gördü.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin