Kan banyosu yeniden başladı: Bitcoin ve Ethereum kritik destekleri deldi geçti!

Korkulan oldu, Bitcoin haftalık kapanışı kritik yerde yaptı! Kan banyosu sürüyor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyada küresel piyasalar alarm çalmaya devam ediyor. Hem geleneksel hem dijital piyasalar yeni haftaya kıpkırmızı başladı. Özellikle de hisse senetleri, Bitcoin ve türevleri düşüşü en sert şekilde hissediyor. Haftalık Bitcoin kapanışı ise çok kritik yerde gerçekleşti. İşte piyasa ile ilgili daha fazla detay…

Geçen hafta sonu boyunca, Bitcoin (BTC) ve daha geniş kripto pazarı, derin kayıplara tanıklık etti. Son üç gün içinde, daha geniş kripto piyasası 250 milyar dolarlık yatırımcı servetini aşındırdı.

Bitcoin, son 4 yılın en kötü kapanışını yaptı

Dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC), geçen haftaki kapanış itibarıyla 33.500 doların altına düştü. Twitter kolu Blockchain Backer, Bitcoin’in 100 günlük hareketli ortalama (DMA) kritik desteğini kaybetmesinin daha fazla satışa yol açabileceğini söylüyor. Kripto analisti, bu durumu şöyle açıkladı:

“Bitcoin, haftayı 100 haftalık hareketli ortalamanın altında kapatıyor. Daha önceki her iki zaman da 2014 ve 2018’de 200 haftalık hareketli ortalamaya kapitülasyona yol açtı. Bugünkü grafiğin bu iki zamandan birçok farkı var ve bu iki zaman birbirine çok benziyor. Büyük dalış gelebilir!”

Altcoin piyasasında satışlar fazla

Ethereum (ETH), Bitcoin’i yakından takip etmeye devam ediyor. ETH fiyatı şimdi 2.500 doların altına düştü ve 2022’nin en düşük seviyesi olan 2.200 dolara doğru çok yakın hareket ediyor.

Geçen hafta boyunca Terra, UST stablecoin’inin büyük satışlarının ortasında LUNA’nın fiyatının tek bir günde %20 oranında düşmesiyle büyük bir fiyat düzeltmesiyle karşı karşıya kaldı. UST stabilcoin fiyatı olarak öne çıkan bir de-peg endişesi 1 doların altına gitti. 

Kripto analisti Colin Wu’nun açıkladığı gibi:

“LUNA’nın dolaşımdaki arzı tek bir günde 957.201 artarak 91.357 milyona ulaştı ve 8 Nisan’dan bu yana tek bir günde LUNA’nın dolaşımdaki arzı için yeni bir rekor kırdı.”

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin