Bitcoin 7x yapmaya geliyor
Bitcoin 7x yapmaya geliyor

“Korkmayın, Bitcoin 7x yapacak!” diyen analist tarih verdi! Umut dolu BTC tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para analisti Nicholas Merten, mevcut piyasa koşullarına rağmen Bitcoin’in (BTC) yıl sonuna kadar yaklaşık 7 kat artış yaşayacağını iddia etti.

Bitcoin 600 milyon dolara tutunmak zorunda

En son YouTube yayınında Merten, 502.000 abonesine Bitcoin’in piyasa değerinin 600 milyar dolara düşmesinin bir sonraki boğa koşusunun temelini oluşturacağını söylüyor.

“Geniş zaman çerçevesinde buna bakarsanız, oldukça makul görünüyor. Üstelik, BTC piyasa değerine baktığımızda da gerçekten ilginç. Bir önceki döngü zirvesine bakalım ve onu diplerle hizalayalım. Bitcoin burada 600 milyar dolarda tutunabilirse önümüzdeki aylarda yükseliş gelecektir.”

“Büyük yatırımcıların davranışlarına dikkat edilmeli”

Kripto analisti, izleyicilerine tüm rallilerin düzeltmelerden güç aldığını ve genellikle büyük paraların BTC’yi çok indirimli piyasa fiyatlarından satın almasıyla teşvik edildiğini hatırlatıyor. Merten’e göre, büyük oyuncuların ne zaman satın aldığını anlamak, son derece değişken kripto pazarlarında gezinmenin en önemli anahtarıdır.

“Tasfiyeler, düzeltmeler, korku tarafından formüle edilir ve beslenir… çünkü bu piyasa değeri artışını görmenin tek yolu daha büyük oyuncular, akıllı para…

Ne zaman gelirler? En yüksek korku sırasında gelirler. İndirimde gelirler.

Bunun için onlara saygı duymalıyız. Daha büyük oyuncular hakkında çok kötü konuşuyoruz, ancak dürüst olmak gerekirse, sadece nasıl çalıştıklarını anlamamız gerekiyor ve bu pazarda gerçekten iyi yol alabiliriz.”

“Kasım 2022 hedefi 200 bin dolar”

Fiyat tahminlerine gelince, Merten bir grafikte Bitcoin’in Kasım 2022’de 200.000 dolara yükselmesini öngördüğünü gösteriyor.

Bitcoin, bu yazı yazılırken son 24 saatte %2, son yedi günde %20 ve son 30 günde %32 düşüşle 34.656 dolardan işlem görüyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin