featured

Koreli Coinone, Fiziksel Kripto Para Borsasını Açtı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kore’nin en büyük üçüncü kripto para borsası Coinone, fiziksel kripto para borsasını başlattı. Borsa, Bitcoin, bitcoin cash ve ethereum‘da dahil olmak üzere altı kripto para birimi destekleyecek. Fiziksel Borsa, bir ATM’ye, pazar bilgilerine sahip büyük bir ekrana ve yüz yüze danışma hizmeti olanağına sahip.



Başlatılan Coinone Blokları

Coinone , Pazartesi günü şirketin “dünyanın ilk blok zinciri 4D bölgesi” olarak nitelendirdiği Coinone Blocks ürününün piyasaya sürülmesini duyurdu . Yeni şube, çevrimdışı kripto para alım-satımı yapmanın yanı sıra yüz yüze kripto para ticareti konusunda danışmanlık hizmeti de veriyor olacak.

Coinone Bloklarında ATM.

Müşterilerin bir kripto para borsasındaki çevrimiçi platformundan ve kişiye özel danışma servisinden bekleyebilecekleri tüm hizmetlere ek olarak müşteriler ayrıca orada USB donanım cüzdan satın alabiliyor olacaklar.

Karmaşık bir bitcoin ATM’nin yanı sıra, borsada işlem gören altı dijital para birimiyle ilgili piyasa bilgileri içeren büyük bir ekran bulunuyor. Şu anda, desteklenen kripto para birimleri BTC, BCH, ETH, ETC, XRP ve QTUM’dır.

Coinone Blokları, Seul’un güneybatısında Yeongdeungpo Bölgesi, Yeouido’da yer almaktadır. Çalışma saatleri pazartesiden cumaya, saat 10’dan akşam 18’e kadar.

Fiziksel Borsa İhtiyacı

Coinone Blocks Lounge.

Coinhills’e göre, Coinone , Kore’deki üçüncü büyük kripto para borsası . Günlük işlem hacmi, ikinci en büyük borsa olan Korbit ile karşılaştırılabilir. Bithumb, iç pazardaki pazar payının yaklaşık% 76’sına sahip en büyük kripto para borsası olmaya devam ediyor. Bir kripto para borsası işletilmesine ek olarak, Coinone, blok zincir (blockchain) tabanlı bir havale hizmeti olan Cross’u da çalıştırıyor.




Kore’nin Joongang Daily , “Son olarak, Kore’deki tüketiciler kripto paralarının değişiminde daha güvenli bir yöntem önermektedir.” Dedi  . Coinone sözcüsü, “Coinone Blocks, somut hizmetler almak isteyen tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlıyor” dedi.

Kore Değişimi Coinonu Fiziksel Kripto Değişimi Değişimi Başlattı
Coinone Blokları Danışma Masaları.

Coinone Blocks danışmanları, müşterilerinin dijital para birimi işlemleriyle ilgili sorunlarına yardımcı olabiliyorlar. Aynı zamanda ilgili teknolojileri ve politikaları ve blokchan tabanlı finansmanın geleceğini tartışabilirler. Zdnet , komplekste bir blockchainbağlantılı toplantıların yapılacağı bir salon ve toplantı salonları bulunduğunu belirtti .

Cha Myung-hun CEO’su, “Coinone Blocks’un açılmasıyla piyasaya müşteri odaklı hizmet sunacağız,” dedi.

Coinone Blocks’un amacı dijital para birimleri için sağlıklı ve şeffaf bir ekosistem yaratmaktır.

news.bitcoin.com

 

Fiziki Bitcoin ya da kripto para borsası hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Mesela, İstanbul / Kadıköyde bir kripto para döviz bürosu olsaydı nasıl olur du?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin