featured

Dikkat! Kore borsaları, oyun tokenini delist edecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Borsalarda delist edilen tokenler yatırımcı için büyük önem arz ediyor. Bu haberlerin gelmesiyle beraber ani düşüşler gerçekleşebilir. Bu yüzden sürekli takipte kalmak kullanıcının yararına olacaktır. Kriptoparahaber sitesinde de zaman zaman listeleme ve delist haberlerini paylaşıyoruz.

Şimdiki delist haberimiz ise Koreli borsalarda tarafından gerçekleştirilecek. Bir oyun tokeni birden fazla borsa tarafından listeden çıkarılacak.

Oyun tokeni borsalardan delist edilmeden önce haber verildi. Erkenden haber verilmesine rağmen kripto para birimi bir anda yüzde 70 oranında düşüş yaşadı.

Koreli borsalar, Wemade’nin oyun tokenini listeden kaldıracak

Wemade’nin yerel tokeni wemix, oyun şirketinin tokeni dağıtma şekliyle ilgili güvencelerine rağmen önümüzdeki ay Güney Kore’nin en iyi borsalarından çıkarılacak.

Güney Koreli kripto borsaları Upbeat, Bithumb, Coinone, Korbit ve Gopax’tan oluşan bir grup olan Digital Asset Exchange Alliance (DAXA) üyeleri, bir aydan biraz daha uzun bir süre sonra, 8 Aralık’ta wemix’i delist edecek.

Son 7 Günlük Wemix'in Piyasa Değeri
Son 7 Günlük Wemix’in Piyasa Değeri

Delist haberinin gelmesinin ardından oyun tokeni 1,70 dolarlık gün içi fiyatından 0,46 dolara geriledi. Büyük bir erimeye sahne olan varlık, değerinde de yaklaşık 300 milyon dolar kayıp gördü. Ancak yatırımcılar son 24 saat içinde projenin hacminde 500 milyon dolar çeviriyor.

Oyun şirketi karardan memnun değil

Wemix ekibi, yayınlanmasından kısa bir süre sonra kararı “mantıksız” olarak eleştirdi. Wemix tedarikini yöneten vakfın, resmi olarak ilan ettiğinden daha fazla tek bir token dolaşıma sokmadığını ve wemix’i önceden açıklama olmaksızın asla dolaşıma sokmadığını veya satmadığını iddia etti.

theblock


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin