Konsolide aşamasındaki altcoin'in göstergeleri büyük bir kırılmaya işaret ediyor!
Konsolide aşamasındaki altcoin'in göstergeleri büyük bir kırılmaya işaret ediyor!

Konsolide aşamasındaki altcoin’in göstergeleri büyük bir kırılmaya işaret ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tron (TRX) fiyatı, 0,067 dolar ila 0,0712 dolar arasındaki değişen bölgede konsolide oluyor. Bununla birlikte, yükselen üçgen deseninin etkisi altındaki altcoin, genel direnci kıracak gibi görünüyor.  Peki, ralli nereye kadar gidecek?

TRX analizinden önemli noktalar

  • TRX fiyatı, 0,7 dolar – 0,0712 dolar direnç bölgesinde yoğun arz baskısı ile karşı karşıya.
  • Gelişen trend çizgisi, altcoin için destek sağlayabilir.
  • TRON kripto parasındaki 24 saatlik işlem hacmi 414.5 milyon dolar, bu da %4,5’lik bir artışa işaret ediyor.

TRX/USDT Chart

Geçtiğimiz iki ay boyunca, altcoin fiyatı 0,7 dolar – 0,0712 dolar arz bölgesini aşmak için sayısız girişimde bulundu. Uzun mumlarla reddedilen bu başarısız denemeler, satıcıların agresif bir şekilde bu seviyeyi savunduklarını gösteriyor.

Teknik tablo, potansiyel bir temel olarak hareket edebilecek yaklaşan bir destek trend çizgisini gösterir. TRX yatırımcıları bu destek trend çizgisine bağlı kalırsa, grafik yükselen bir üçgen formasyonunun oluşumunu ortaya çıkaracaktır.

Bu yükseliş modeli, 0,0712 dolar olan boyun çizgisi direncini kırabilecek yükseliş momentumunda kademeli bir yükselişi yansıtıyor.

Ayrıca, son üç hafta içinde fiyat hareketi 0.067 dolar ve 0,0712 dolar seviyelerinde sınırlandı ve bu da dar bir aralığa işaret ediyor.

Bu kadar dar bir aralık, bir veya iki hafta içinde kesin bir çıkış sağlayabilir. Bu nedenle, eğer altcoin boyun çizgisi direncini kırarsa, ortaya çıkan ralli fiyatları 0,883 dolar işaretine çekebilir.

Tersine, TRX sahipleri 0,067 dolarlık desteği kaybederse ve yükselen trend çizgisinin altında bir mum kapanışı sağlarsa, altcoin fiyatları 0,058 dolara düşürerek daha uzun bir düzeltmeye tanık olabilir.

Teknik gösterge

EMA: Kritik EMA’lar (20, 50, 100 ve 200), yana doğru bir ralliyi vurgular. Bununla birlikte, 0,071 dolar direnci etrafında dalgalanan 200 günlük EMA, alıcılara karşı ek bir engel oluşturuyor.

Vortex göstergesi: VI+ ve VI- eğimleri, üçgen oluşumu sırasında piyasa katılımcıları arasındaki belirsizliği gösteren çoklu geçişler gösterdi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin