Konsolide aşamasındaki altcoin büyük bir kırılmaya mı hazırlanıyor?
Konsolide aşamasındaki altcoin büyük bir kırılmaya mı hazırlanıyor?

Konsolide aşamasındaki altcoin büyük bir kırılmaya mı hazırlanıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance Coin fiyat analizi, daha tutarlı fırsatlarla birlikte düşüş momentumu gösteriyor. Ayılar altcoin’de pazarı yönetiyor ve BNB önümüzdeki günlerde daha fazla devalüasyon bekliyor. Sonuç olarak, ayılar sağlam bir duruş sergiliyor. Ayrıca, BNB fiyatı 426 dolardan 412 dolara düştü ve bu eşik civarında kaldı.

Piyasa, Binance Coin’in negatif hareketinin fiyatını 415 dolar seviyesinde gösteriyor. BNB düşüş hareketini sürdürüyor. Altcoin şu anda 415 dolardan işlem görüyor ve şu anda kripto para birimi sıralamasında 4. sırada yer alıyor.

BNB 4 saatlik fiyat analizi: Son gelişmeler

Binance Coin fiyat analizi, piyasanın mevcut durumunun, fiyat aşağı doğru hareket ederken negatif potansiyel gösterdiğini gösteriyor. Ayrıca, piyasanın oynaklığı büyük bir kapanış hareketini takip eder ve bu da kripto para biriminin her iki uçta da oynak değişime daha az eğilimli olmasına neden olur. Sonuç olarak, Bollinger bandının üst sınırı 422 dolarda bulunuyor ve BNB için en güçlü direnç görevi görüyor. Tersine, Bollinger bandının alt sınırı 411 dolarda mevcut ve BNB için bir destek noktası görevi görüyor.

BNB fiyatı Hareketli Ortalama eğrisinin altında hareket ederek piyasanın düşüş eğilimi izlediğini gösteriyor. Ek olarak, BNB fiyatı hareketli ortalamaya doğru hareket ediyor gibi görünüyor, bu da altcoin için olası bir geri dönüş hareketine işaret ediyor.

Binance Coin price analysis: BNB remains stable at around $415 1

Binance Coin fiyat analizi, Göreceli Güç Endeksi (RSI) puanının 47 olduğunu ve kripto para birimini istikrarlı hale getirerek alt tarafsız bölgeye düştüğünü ortaya koyuyor. Ayrıca, RSI biraz yukarı doğru hareket ederek, istikrarlı dinamiklere doğru ilerlerken satın alma faaliyetinin satış faaliyetinden biraz daha ağır bastığını gösterir.

24 saatlik Binance Coin fiyat analizi: BNB piyasası açılıyor

Binance Coin fiyat analizi, son birkaç gün içinde düşüş hareketine girdi. Ayrıca, oynaklık görülmediğinden, kripto para biriminin değeri geçici bir değişimle hareket eder; fiyat bu durumda değişken değişime dirençli hale geliyor. Sonuç olarak, Bollinger bandının üst sınırı 456 dolardır ve BNB için en önemli direnç görevi görür. Aksine, Bollinger bandının alt limiti 430 dolarda bulunuyor ve altcoin için en güçlü destek görevi görüyor.

Altcoin fiyatı, Hareketli Ortalama eğrisinin altından geçiyor ve düşüş momentumu gösteriyor. Diğer taraftan, fiyat tutarlı dinamikleri desteklediğinden, piyasanın doğrusal bir harekete geçtiği görülebilir.

Binance Coin price analysis: BNB remains stable at around $415 2

Göreceli Güç Endeksi (RSI) puanı, kripto para biriminin istikrarlı değerini gösteren 49 seviyesine mevcut. Bununla birlikte, RSI puanı, tutarlı piyasa ve düzenli dinamikleri gösteren doğrusal bir hareketi takip eder. Ayrıca, istikrarlı RSI puanı, satın alma faaliyetine eşit satış faaliyetini gösterir.

Binance Coin fiyat analizi sonuç

Binance Coin fiyat analizi, önümüzdeki günlerde genel bir tersine hareketin güçlü olasılıklarıyla birlikte düşüş momentumu gösteriyor. Ayılar piyasayı ele geçirdi. Boğalar kısa sürede karşılık vermezse, ayılar uzun vadede piyasa hakimiyetini elinde tutacak. Bununla birlikte, ayılar büyük bir potansiyel gösterdiğinden, altcoin desteği kırarsa, piyasayı tamamen tüketme şansına sahip olabilirler. Ardından, piyasa dinamikleri boğaların lehine değişebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin