Konsolidasyona giren altcoin kırılmaya hangi yöne kırılacak?
Konsolidasyona giren altcoin kırılmaya hangi yöne kırılacak?

Konsolidasyona giren altcoin hangi yöne kırılacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin GALA fiyatı, hafta sonuna girerken bir önceki seansın kayıplarını artırıyor. GALA, bir “Doji” mum çubuğunun oluşumuyla dar bir aralıkta işlem görüyor. Bu, yatırımcılar arasında bir sonraki fiyat hareketi için kritik bir nokta olarak sonuçlanabilecek kararsızlığı gösteriyor. Yazı yazılırken GALA/USD, gün için yaklaşık %2 düşüşle 0,29 dolardan işlem görüyordu.

GALA bayrak oluşumunda sallanıyor

Günlük grafikte GALA fiyat hareketi, kasım ayının en yüksek seviyesi olan 0,84 dolardan %80’den fazla değer kaybetti. Altcoin, 22 Ocak’ta 0,15 dolar ile tüm zamanların en düşük seviyesine ulaştı. Yatırımcılar, söz konusu seviyenin yakınında bazı cazip satın alma fırsatları buluyor.

Konsolidasyona giren altcoin kırılmaya hangi yöne kırılacak?

Ancak fiyat, düşüş eğilimi ile 20 günlük Basit Hareketli Ortalama’nın (SMA) yakınındaki 0,29 dolardan işlem görüyor. Bu seviyenin altında bir günlük kapanış 0,25 dolar seviyesine ve ardından kritik 0,16 dolar seviyesine doğru satışları tetikleyebilir.

Diğer taraftan “bayrak oluşumu”, boğaların kolayca pes etme havasında olmadığını gösteren bir yükselişe dönüş formasyonudur. Salıncak zirvelerinden %30’luk geri çekilme, boğalara bayrak oluşumunun üst trend çizgisini 0,34 dolarda yeniden test etme umudu veriyor.

Söz konusu modelin başlangıcına denk gelen 0,39 doların üzerine çıkmak için yeni alım gücü gerekiyor. Altcoin’in bu seviyeye ulaşmasının ardından piyasa katılımcıları, 0,44 dolarlık yatay direnç bölgesini test edebilir.

Teknik göstergeler

  • RSI: Günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI), tarafsız bir duruşla 49 civarında çifte destek arıyor.
  • MACD: Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksallığı (MACD), altta yatan yükseliş akımını destekleyen orta çizginin üzerinde kalıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin