Kolombiya'nın en eski ticari bankası kripto hizmetlerine yönelik pilot uygulama başlatıyor
Kolombiya'nın en eski ticari bankası kripto hizmetlerine yönelik pilot uygulama başlatıyor

Kolombiya’nın en eski ticari bankası kripto hizmetlerine yönelik pilot uygulama başlatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –  Kolombiya’nın en büyük bankalarından biri olan Banco de Bogotá, düzenleyici bir korumalı alan projesinin bir parçası olarak kripto hizmetlerine yönelik pilot uygulama başlatıyor.

Pilot uygulama neleri içeriyor

Kolombiya’nın en eski ticari bankacılık kurumu olan Banco de Bogotá’nın kripto para birimiyle ilgili hizmetleri araştırdığı bildiriliyor.

Yerel haber ajansı Portafolio tarafından hazırlanan bir habere göre, Banco de Bogotá Pazartesi günü ülkenin en büyük mali düzenleyicisi olan Superintendencia Financiera de Colombia tarafından yönetilen bir pilot projeye katılacağını duyurdu. Proje, Eylül 2020’de Maliye ve Kamu Kredisi Bakanlığı tarafından onaylanan, la Arenera olarak adlandırılan bir düzenleyici sanal alanda yürütülecek.

Banco de Bogotá, seçkin bir müşteri grubunun ulusal fiat para birimi olan peso ile bankadan kripto para birimleri alıp satmasına izin vererek kripto varlıklarının yönetimi ile ilişkili iş modelini ve potansiyel riskleri keşfedecek.

Banco de Bogotá’da teknoloji geliştirmeden sorumlu başkan yardımcısı Oscar Bernal Quintero şunları söyledi:

“En büyük motivasyonlarımızdan biri, ülkenin dönüşümünün aktif bir parçası olmak. Klombiya düzenleyici çerçevesi dahilinde kripto varlıklarının takas edilmesini sağlayacak olası düzenlemelerin inşasına katılmanın değerli olduğunu düşünüyoruz.”

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin