featured

Kolay ve güvenli finansal işlemler: dobuy IEO Sistemkoin’de başladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

MGI olarak bilinen MARIA GROUP INTERNATIONAL’ın bir markası olan dobuy, kayıtlı ofisleri, üretim ve ticaret birimleri, Orta Doğu, Avrupa, Hindistan, Hong Kong, Çin, Güney Kore, Singapur, Japonya, Birleşik Krallık, Amerika Birleşik Devletleri, Mauritius, Madagaskar ve Afrika’nın diğer bölgelerindeki ortaklarıyla uluslararası üne sahip bir iş grubudur. 

MGI, dobuy’ı gerçek zamanlı, kullanışlı ve blokzincir teknolojisinden yararlanan; altında yatan eşler arası işlem felsefesi ile hem bölgesel hem de uluslararası finansal işlemleri kolaylaştırmak için yenilikçi bir şekilde yaratılmış dijital bir platform haline getirmek için önde gelen global finans, hukuk, IT, fintech ve blokzincir organizasyonlarıyla iş birliği kurmuştur. AI destekli yazılım ve bankacılık çözümleriyle dobuy, geleneksel ödeme sistemlerinin şu anda çözemediği birçok sorunu çözebilmektedir.  

MGI, global topluluğu dobuy aracılığıyla birbirine bağlamayı ve güçlendirmeyi amaçlamaktadır. Misyonunu geleneksel ödeme sistemlerinin mevcut tüm pratiklerini güvenli, kullanıcı dostu ve her şeyden önemlisi global çapta kabul görmüş bir dijital para aracılığıyla değiştirmek olarak belirlemiştir. Hem gelişmekte olan hem de gelişmiş ülkelerde küresel finansal sistemlerin erişilebilirliğini artırmak amacıyla ortaya çıkmıştır. Bu bölgelerde, dobuy turizm endüstrisinin sürdürülebilir büyümesine, havale, mikro ödemeler ve küçük ve orta ölçekli işletmelerin (KOBİ) uluslararası ticaretine katkıda bulunacaktır. 

MGI ofisleri, üretim birimleri ve farklı ülkelerden iş ortakları ile özkaynak finansmanı, devlet tabanlı altyapı yatırım fonu, gayrimenkuller, inşaatlar, elektrik ve elektronik ürünleri imalatı, uluslararası emtia ticareti, altın ve elmas madenciliği ve ticareti, tarım ve tarlalar, gıda malzemeleri ticareti ve refah devleti gibi birçok farklı iş koluna ve ilgi alanına sahiptir.

  • dobuy Topluluğu: dobuy’ı kullanan kullanıcılar, finansal kurumlar ve girişimler
  • Maria Group International: dobuy altyapısını sağlayan şirket
  • MGI Girişimi: dobuyLedger’ın arkasında olan ve kâr amacı gütmeyen uluslararası girişim

MGI, dobuyLedger’ın öne çıktığı ve ilki DobuyLocal borsası olan platformların arkasında olan şirkettir. DobuyChain, FI’ların platformları kullanması için standart API hakkında belgeler sunar. Yerel borsalardan bağımsız olmayacak olan dobuyChain, yerel kültür, kurallar ve düzenlemeler hakkında daha fazla bilgi sahibi olan ortak FI’lar olan yerel FI’lar ile birlikte çalışacaktır. dobuyChain, dobuyLedger ve onun fonksiyonları ile gelişmiş platformlara bağlanmak için dobuyAPI’yi kullanır. dobuyChain platformların ücret ve gelir yapılarını da belirler. Örneğin, ortak FI’ların dobuyExchange’in takas işlevini kullanması için bir lisans modeli gibi. 

dobuyChain ayrıca dobuyAPI hakkında işlem tabanlı gelir modelleri sunabilir veya FI’ın platformlara, dobuyLedger’a veya diğer dobuy uygulamalarına bağlantı komisyonlarını talep edebilir. 

dobuy IEO’ya 31 Ocak tarihine kadar Sistemkoin üzerinden katılabilirsiniz. Detaylı bilgi için dobuy web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin