StormGain
StormGain

Kolay kayıt, yüksek pasif gelir: StormGain ile tanışın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2019 yılında piyasaya sürülen StormGain çarpanlı kripto para birimi yatırım platformu, kripto para birimi piyasasında herkesin hızlı ve zahmetsizce para kazanmasını mümkün kılan bir dizi avantaj ve özelliğe sahip.

StormGain yatırım platformu, kripto para birimi yatırımcıları için çok çeşitli avantajlara sahip. Bunlara kullanıcı dostu bir arayüz, tüm cihazlardan 7/24 modunda işlem yapabilme kolaylığı ve anında kayıt dahil.

Kullanıcı dostu arayüz

Basit ve kullanıcı dostu bir arayüz, StormGain’i diğer yatırım platformlarının oluşturduğu uzun listede öne çıkaran özelliktir. Bu özellik yatırımcılara maksimum işlevsellik sağlar, böylece anlaşma yapmaya daha fazla odaklanabilirler. Burada anlaşma açıp kapatabilir, emir oluşturup onları değiştirebilir ve yatırım emirlerini iptal edebilirsiniz. Bunların yanı sıra kolayca para yatırıp çekebilirsiniz. Kripto para birimi piyasasında ilk adımlarını atan yeni başlayanlar dahi kayıt yaptırıp hesaplarına para yatırmalarının hemen ardından başarılı bir şekilde yatırım yapabilirler.

Hızlı kayıt

StormGain, diğer birçok kripto para birimi yatırım platformuna kıyasla hızlı ve kolay bir kayıt sürecine sahiptir. Diğer platformlarda, yatırım yapmaya başlamadan önce günler süren çok aşamalı bir doğrulamayı geçmeniz gerekmektedir. StormGain ile e-posta adresiniz ve şifrenizle basit bir form doldurduktan hemen sonra kripto para birimi piyasasına dalabilirsiniz.

Profesyonel piyasa analiz araçları

StormGain yatırım platformu, çok çeşitli teknik analiz araçlarına sahiptir. Sadece birkaç tıklamayla, bir ya da birkaç aracı doğrudan seçtiğiniz kripto para birimi tablosunda kullanabilirsiniz. En karmaşık yatırım stratejilerini uygulayabilir ve mevcut araçlarla maksimum kâr elde edebilirsiniz.

Ana kripto para birimleri

Yatırım için en ilginç varlığı aramak için zaman harcamanıza gerek yok. StormGain’e katılın ve yalnızca kripto para birimi yatırımcılarının %95’ini ilgilendiren kripto para birimleriyle yatırım yapın. Bitcoin/Tether, Ethereum/Bitcoin, Litecoin/Tether, Litecoin/Bitcoin, Ripple/Tether, Bitcoin Cash/Tether, Ethereum/Tether, Dash/Bitcoin ve Bitcoin Cash/Bitcoin gibi çiftlerde yatırım yapabilirsiniz. İşe yaramaz araştırmalarla zamanınızı boşa harcamayın, bu zamanı StormGain ile başarılı bir şekilde yatırım yaparak kullanın.

Demo hesap

Yatırım yapmayı denemek için kripto paranızı harcamanıza gerek yok. StormGain demo hesabını kullanın ve gerçek hesaplarla alacağınız tüm işlevselliği tamamen ücretsiz olarak alın. Yatırım yapmaya hazır olduğunuzu düşündüğünüzde, bir demo hesaptan gerçek bir hesaba istediğiniz zaman geçiş yapabilirsiniz. Bazı yeni yatırım stratejilerini test etmek istemeniz durumunda ise aynı şekilde geri dönebilirsiniz.

%10 garantili gelir

Pasif gelirle ilgileniyorsanız, StormGain size yılda %10 gelir elde etme imkanı sunmaktadır. Bu fırsatı kullanabilmek için hesabınıza 100 USDT’den fazla, 50.000 USDT’den az olmak kaydıyla para yatırmalısınız. Hesabınızın toplam kalan bakiyesinin tutarına bağlı olarak söz konusu faiz miktarı günlük bazda hesabınıza eklenecektir.

Kripto para birimleri üzerinden para kazanmak ister misiniz? StormGain’e katılın ve para kazanın!

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin