bittrex bitcoin gold
bittrex bitcoin gold

Koinim’den Sonra Bittrex de Bitcoin Gold Hakkında Açıklama Yayınladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Gold’un resmi sitesinde yer alan platformlarda ülkemizden Paribu, görünüyor. Gün içinde Koinim, yaptığı duyuruda Bitcoin Gold (BTG) hakkındaki tutumunu ve BTG’nin göze çarpan eksikliklerini vurgulamıştı. Koinimden sonra dünyanın en büyük hacme sahip borsalarından biri olan Bittrex’ten de buna benzer bir açıklama geldi.

Borsa duyurusunda, 491,407 bloğu sırasında (24 ekim 07:00)  bittrex hesabınızda bulunan Bitcoinlerinize bire bir oranda Bitcoin Gold verileceğini bildirdi.

Tıpkı koinim’in yaptığı açıklama gibi, Bittrex de BTG hakkında uyarılarda bulundu:

Bitcoin Gold [BTG] önerilen bir dijital varlıktır.

Şu anda, Bitcoin Gold ekibi tarafından sunulan bilgi ve kod tabanı işlevsel bir durumda değil ve Bittrex, Bitcoin Gold’u alım-satım listelerine eklemeyi taahüt etmiyor.

Bitcoin Gold, Bitcoin’in 491,407’inci bloğunda ayrılmayı planlıyor ancak gerçek Bitcoin Gold ağı daha sonra belirlenemeyen bir tarihte ve saatte kamuoyuna açıklanacak.

Bitcoin Gold şu an:

Bitcoin Gold codebase ayrıca 8,000 bloğun (100,000 BTG) özel bir ön hat içermektedir . Bir pazar açıksa geliştiricilerin ön plandaki BTG’sini satma ihtimalinin bulunduğunu lütfen unutmayın.

Bittrex ayrıca Bitcoin Gold’un şu an kendi borsalarında listelenmek adına gerekli kriterleri taşımadığını belirtiyor.

Bitcoin Gold, kullanıcılarımızın güvenliği için kriterlerimizi karşılamıyor. 

Diyen borsa, bölünme esnasında Bitcoin işlemlerinin de askıya alınacağını eklemiş.

Bittrex, kullanıcılarımızın BTG’sini kredilendirmek için tüm makul girişimlerde bulunacak, ancak tam olarak desteklenen bir cüzdanımıza kadar, belirteçleri garanti edemiyoruz veya bir pazar oluşturmayı düşünmüyoruz. Kod tablasının ve ağının durumunu izlemeye devam edeceğiz. Ayrıca, BTG geliştirme ekibini bize ulaşmak için teşvik etmek istiyoruz.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin