featured

Koinim, Bitcoin Cash’e (BCC) Destek Vereceğini Duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Türkiyede faaliyet gösteren, Türk Lirası ile Bitcoin ve Litecoin alım-satımı yapılabilen Koinim, bu gün üyelerine attığı bir maille BCC’ye destek vereceğini duyurdu.

Sayın kullanıcımız,

01 Ağustos 2017 TSİ 15:20’de, Bitcoin blok zincirinde, “çatallanma” olarak tabir edilen bir teknik ayrışma sonucu, farklı protokol kuralları olan “BCC” adında yeni bir kriptopara türü oluşması beklenmektedir. Bu olay öngörüldüğü biçimde gerçekleşirse, örneğin, çatallanma anında 1 BTC bakiyeye sahip bir Bitcoin cüzdanı, çatallanma sonrasında bu 1 BTC’ye ilaveten aynı tutarda BCC bakiyeye de sahip olacaktır.

Aynı şekilde Koinim hesabınızda da, Bitcoin bakiyeniz kadar BCC bakiyesi oluşturulacak ve hesabınıza rezerve edilecektir.

Sürecin gidişatının dikkatle izlenip yeni oluşan BCC ağının kalıcı ve kararlı olduğunun anlaşılması ve bu yeni ağın mevcut Bitcoin altyapımıza yönelik bir risk veya tehdit oluşturmadığının teyit edilmesinden sonra, hesabınızda rezerve edilen BCC bakiyesinin çekilmesine imkan tanınabilecektir. Bu şartların oluşmaması durumunda Koinim sorumlu tutulmamalıdır. Koinim bu servisin sağlanması için gerekli teknik çabayı göstermeyi taahhüt eder.

Çatallanma sürecine ilişkin önlem ve eylem planımız aşağıdaki gibidir. Bu süreçte Litecoin yatırma/çekme, Litecoin alım/satım ve Türk Lirası yatırma/çekme işlemleri kesintisiz olarak devam edecektir.

  1. 31 Temmuz 2017 saat 23:00 itibariyle Bitcoin yatırma/çekme işlemleri geçiçi olarak durdurulacaktır.
  2. 01 Ağustos 2017 saat 14:30 itibariyle Bitcoin alım/satım işlemleri de kısa bir süreliğine durdurulacak ve o anki BTC bakiyeleri baz alınarak muhtemel BCC bakiyeleri hesaplanıp rezerve edilecektir.
  3. Çatallanma sonrası (tahmini 30-60 dk içinde) Bitcoin alım/satım işlemleri başlayacaktır.
  4. Bitcoin/Litecoin yatırma işlemlerinde gerekli onay sayısı 3’den 6’ya çıkarılacaktır.
  5. BCC cephesinden herhangi bir teknik engel, mevcut Bitcoin altyapısına yönelik herhangi bir risk veya tehdit olmadığından emin olunduğu anda BCC çekimi hizmetinize sunulacaktır.
  6. Bitcoin yatırma/çekme sürecinin normal seyrine dönüş tarihi ile ilgili tekrar duyuru yapılacaktır.

Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz
Koinim Ekibi





http://www.kriptoparahaber.com/poloniex-washingtondan-cekiliyor/


http://www.kriptoparahaber.com/30-temmuz-bitcoin-ben-tek-siz-hepiniz/


http://www.kriptoparahaber.com/yeni-1-agustos-tartismalarinin-kahramani-bitcoin-cash-deger-kaybetti/

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin