Koineks Borsası Tether (USDT) Stablecoin’ini plaformuna ekliyor
Koineks Borsası Tether (USDT) Stablecoin’ini plaformuna ekliyor

Türkiye merkezli Koineks Borsası Tether (USDT) Stablecoin’ini listeliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Türkiye merkezli bir kripto para birimi borsası olan Koineks Borsası bugün USD-TL işlemlerini platformunda başlatacağını açıkladı. Koineks Borsası bu kapsamda platformuna Tether (USDT) Stablecoin’ini ekliyor.

Koineks Borsası nedir ve nasıl çalışır?

Koineks, henüz Ekim 2017 başlarında hizmet vermeye başlayan bir girişim ve önemli özelliği ise, Türkiyede ilk defa birden fazla altcoini listeleyen platform olması.  Borsa Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dogecoin ve Dash olmak üzere 5 kripto para birimini bir arada bulunduran ilk firma özelliğine sahip.

Koineks Borsası komisyon ücretlerini piyasadaki başka borsalara göre düşük tutmayı taahhüt ediyor. Kullanıcılarına TL yatırma ve çekme işlemlerinde, Koineks’in çalıştığı 12 banka ile işlem yapmaları halinde en geç 30 dakika içerisinde bu işlemleri onaylayarak, kullanıcılarının herhangi bir alış ya da satış fırsatını kaçırmamalarına olanak sağlıyor. Kullanıcılar bu borsa aracılığıyla 7/24 para yatırma ve çekme işlemleri rahatlıkla yapabiliyor.

Koineks Borsası Tether (USDT) Stablecoin’ini plaformuna ekliyor

Koineks, resmi internet sitesi aracılığıyla sektördeki ve kripto para listelemedeki amaçlarını şu sözlerle açıklıyor:

Şirketimiz faaliyetlerine başladığı günden itibaren, siz değerli kullanıcılarına daha iyi hizmet verebilmek adına, geliştirmelerine hız kesmeden devam etmektedir. Koineks markasına güvenerek kripto para yatırımlarında bizi tercih eden kullanıcılarımızın memnuniyetini en üst seviyede tutmak bizlerin yegane amacıdır.  Kripto paralardaki yüksek ivmeli iniş ve çıkış hareketlerinde doğru pozisyonların alınabilmesi için gerekli tüm olanakları kullanıcılarımıza sağlamak yine bizlerin hedefleri arasındadır. Bu sebeple büyük kitleler tarafından kabul görülüp, yüksek hacim seviyeleri ile yatırım yapılan çeşitli kripto paralar borsamızda listelenmeye devam edecektir.

Koineks, resmi internet sitesi aracılığıyla Tether (USDT) Stablecoin’ini neden platformuna eklediğini şu sözlerle açıklıyor:

Tether (USDT), büyük bir kitle tarafından uzun süredir kabul görmüş bir kripto paradır. Tether (USDT), volatilitenin yüksek olduğu kripto varlık piyasasında istikrar sağlamak için yaratılan benzersiz bir dijital para birimidir.  Bu dijital para biriminin yaratıcılarına göre, her bir Tether (USDT), ABD doları (USD) tarafından desteklenir. Her bir Tether (USDT) fiyatı 1 dolar seviyesinde sabitlemeyi amaçlamaktadır. Kripto para yatırımcılarına, istedikleri zaman yatırımlarını daha stabil bir para biriminde değerlendirebilmelerini sağlamaktadır.  Koineks olarak bizlerde Tether’ın (USDT) belli dönemlerde yatırım aracı olarak kullanılmasının doğru olduğuna kanaat getirdiğimiz için borsamızda listelenmesine karar verdik. 06.09.2018 Perşembe günü Saat 16:00’dan itibaren Tether (USDT) alış, satış ve yatırma, çekme işlemlerini gerçekleştirebileceksiniz. Bizlere göstermiş olduğunuz güvene layık olmak için geliştirmelerimize var gücümüzde devam edeceğiz.

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin