KODAKCoin, kodak, ICO
KODAKCoin ICO

KODAKCoin ile ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kodak 10-K yıllık faaliyet raporuna göre, KODAKCoin ve ilgili dijital haklar yönetimi platformunu geliştiren şirket WENN Digital tarafından 750.000 dolar nakit ödendi.

Kodak’ın kripto para lisanslama anlaşması hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Kodak, WENN Digital’den 50.000 hisse aldı ve rapora göre 1,25 milyon dolar değerinde olduğunu söyledi.

Ayrıca, Kodak, daha önce bildirildiği üzere (henüz bir özel satışın devam ettiği söylenmiş olsa da), henüz tamamlanmamış başlangıç ​​parası teklifinin tamamlanmasını takiben 3 milyon KODAKCoins almaya hazırlanıyor. Bu tokenler teslim alındıktan sonra bir yıl sonra değerlendirilecek, ancak toplam değerlendirilen miktar 3 milyon doları geçmeyecek. Ödemeler, ön ödemenin bir şekli olarak kabul edilecek. Kodak şu açıklamayı yaptı:

“WENN hisselerinin değeri ve tokenlerin değeri sayılan nakit, gelecekteki satışa dayalı telif haklarına karşı kredilendirilecek bir avans olarak hizmet ediyor. Avans iade edilmez. Gelecekteki satış lisansı tükenene kadar satışa dayalı lisans ödemesi yapılmayacaktır.”

KODAKCoin ICO’su bir kaç hafta ertelenmişti

Rapora göre, Kodak, toplam token sayısının 100 milyondan fazla olması durumunda WENN tarafından verilen herhangi bir tokenin yüzde 3’ünü alacak.

Şubat ayı başlarında, KODAKCoin ekibi, ICO’larda artan dünya çapındaki düzenleyici ilginin ışığında ICO’nun tam hız gaz devam ettiğini belirtmişti.  Ekip, bu aşamanın birkaç hafta süreceğini ve sonrasında KODAKcoins’i uygun yatırımcılara satmayı planladığını söylemişti.

Coindesk

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin