KodakCoin

KodakCoin ile fotoğrafçıların gelir elde etmesi sağlanacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kodak, KodakCoin ile kripto para piyasasında etkin olmak için önemli adımlar atıyor. Bildiğiniz gibi kripto para piyasasının gün geçtikçe daha fazla ilgi toplamasıyla beraber, birçok firma bu yöne yatırım yapmaya devam ediyor. Misyon ve isimlerinin yanlarına kripto para ve Blockchain ile alakalı terimler ekleyerek daha fazla kar elde etmeyi amaçlayan firmalardan tutun, bunca yıldır insanlara hizmet veren markaların bu piyasaya girmesine kadar; birçok değişikliği heyecanla takip ediyoruz. Fotoğraf dünyasında bir zamanlar devrim niteliğinde yenilikler yapan Kodak da, kripto para piyasasının içine girmiş durumda.

Önce madencilik sonra KodakCoin

Fotoğraf makinesi denildiği zaman bir zamanlar akla ilk gelen markalardan birisi olan Kodak, geçtiğimiz aylarda Bitcoin madenciliği için geliştirdiği bir ürünü kamuoyuna duyurmuştu. Kodak şimdi de kendi kripto para birimini çıkarıyor. Fotoğrafçıları hedef kitle olarak belirleyen bu birimin ismi de KodakCoin. Haberin duyulmasının ardından şirketin borsalardaki hisse senetlerinde artış görüldü. Yani kripto para birimlerinin birçok firma için bir bakıma kurtarıcı niteliğinde olduğunu söyleyebiliriz. Peki KodakCoin nedir özellikleri ne olacak biraz da bunlardan bahsedelim.

Kodak’ın bu para birimi, KodakOne adı verilen ve içerisinde fikirler barındıran yönetim platformu tarafından desteklenen bir Blockchain sistemi içerisinde yer alacak. Bu platforma fotoğrafçılar kayıt olacak ve hem eski hem de yeni tüm çalışmalarını lisanslayabilecek. Platform üzerinden eserler satışa sunulacak ve bu ürünler KodakCoin ile satın alınacak. Burada hedef fotoğrafçıların kazançlarını güven altına alma ve ayrıca çalışmalarını satabilme fırsatı tanımak. Kodak CEO’su Jeff Clarke konuyla alakalı olarak şu açıklamalarda bulundu:

Fotoğrafçılar işlerini iyi biliyorlar. KodakCoin olarak biz de onların işlerini güvenli bir biçimde halletmesini ve gelir elde etmesini sağlıyoruz. Kripto para ve Blockchain kelimeleri teknoloji dünyasında son zamanlarda en ilgi çekici kavramlar. Bu sayede fotoğrafçıların dünyasındaki çözülemez görülen problemler için anahtar olacağız. Bu teknolojiler, fotoğrafçılara yaratıcı ve kolay bir şekilde telif haklarını koruma imkanı veriyor.

KodakCoin’in önümüzdeki günlerde, arza çıkması bekleniyor. Bu kripto para birimi ile fotoğrafçıların kolaylıkla gelir elde etmesi ve bu gelirlerini güvenilir bir biçimde saklaması hedefleniyor. Bu para birimi hakkında daha fazla bilgi alabilmek için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin