KodakCoin ICO

KodakCoin ICO firma tarafından birkaç hafta ertelendi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Fotoğraf sektöründe bir zamanların dev firması olan Kodak, KodakCoin ICO ile satışlarına başlayacağını duyurmuştu. Geçtiğimiz aylarda bir miner cihazı ile kripto para piyasasına adım atan Kodak, şimdi de bir altcoin çıkararak, insanların kripto para birimleri konusundaki heyecanını taze tutuyor. Bildiğiniz gibi şu an piyasada olan çoğu kripto para birimi biraz düşüşte. Bu nedenle de insanlar yeni altcoinlere yönelmek istiyor. Haliyle Kodak gibi markaların çıkardığı token’lar da henüz daha piyasaya sürülmeden ilgi topluyor.

KodakCoin ICO yatırımcıları incelenecek

Kodak’ın fotoğrafçılara destek olma amacıyla çıkartacağı kripto paraya olan talep beklenin çok üzerinde gerçekleşti. ABD devi marka, resmi sitesinde yaptığı bir açıklama ile sıra bekleyen 40 binin üzerindeki yatırımcı nedeniyle ICO’nun ertelendiğini duyurdu. Kodak, KodakCoin için her olası alıcının akredite yatırımcı statüsünün doğrulanması gerektiğini ifade etti. Yatırımcıların 1 milyon dolar üzerinde varlığı ve yıllık en az 200 bin dolarlık kazancının olması gerekiyor. 40 bin kişiyi bu koşulları baz alarak incelemek de haliyle birkaç hafta sürecek gibi. Bu nedenle Kodak, piyasa arzını ertelemek durumunda kaldı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

KodakCoin ICO’ya olan ilginize teşekkürler. 40 binin üzerind potansiyel yatırımcı var. Bu nedenle akredite doğrulaması yapmamız gerekiyor. Bu sürecin birkaç hafta sürmesini bekliyoruz.

Hisseler düştü

KodakCoin’in gecikme haberinin ardından hisseler yüzde 13 seviyesinde düştü. Fakat yine de KodakCoin duyurusundan sonra 130 yıllık firmanın hisselerinin bir günde 4 kat kadar arttığını belirtmekte fayda var. Kripto para birimleri ve Blockchain teknolojileri zor durumda olan firmalar için gerçekten de bir çıkış kapısı olarak görülüyor.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin