Kobe Bryant'ın 81 sayılık maç öncesi giydiği forma ve NFT’si satışta!
Kobe Bryant'ın 81 sayılık maç öncesi giydiği forma ve NFT’si satışta!

Kobe Bryant’ın 81 sayılık maç öncesi giydiği forma ve NFT’si satışta!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Forbes’un haberine göre, eski basketbol yıldızı Kobe Bryant’ın 81 sayı attığı tarihi maçtan önce giydiği forma, Salı günü kripto para tekliflerine izin veren bir açık artırmaya çıktı.

Kobe’nin formasına kripto para teklifleri kabul edilecek

Bryant, Los Angeles Lakers’ın NBA tarihinde bir maçta en çok sayı atan ikinci oyuncu olduğu ve bir maçta 80’den fazla sayı atan ikinci oyuncu olduğu Toronto Raptors maçından önce bu formayla ısındı.

Müzayede evi Sotheby’s’e göre, oyun sırasında Bryant tarafından giyilen ve halka açık olarak satılan tek parça olduğuna inanılıyor.

Bitcoin, Ethereum ve USDC kabul edilecek

Müzayede evi, tekliflerin Salı ile 22 Şubat arasında çevrimiçi olarak 200.000 dolardan başlayacağını ve fiat para birimlerinin yanı sıra Sotheby’s’in işlem için Ether, Bitcoin ve USD coin paralarını da kabul edeceğini söyledi.

Forma, Cheung’un Çin mirasından etkilenen ve Çin kültüründe 8 sayısının önemini içeren üst düzey spor kartlarından oluşan Upper Deck Exquisite Collection Basketball’un arkasındaki tasarımcı olan Karvin Cheung tarafından tasarlanan uygun bir NFT ile sahibine kavuşacak.

armradio


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin