Polygon (MATIC) artar mı?
Polygon (MATIC) artar mı?

“Klasik yükseliş” modeli çizen bu altcoin gözünü zirveye dikti! Teknik görünüm

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polygon (MATIC) teknik tablosu istikrarlı bir yükseliş eğilimi gösteriyor. Fiyat şu anda, genel direnç noktası olan 2,2 doları kırmayı amaçlıyor ve bir toparlanma aşamasında.

MATIC’in günlük RSI çizgisi düşüş eğilimi gösteriyor.

100 günlük EMA, MATIC fiyatına iyi bir destek sağlıyor.

MATIC gün içi işlem hacmi, %56,68’lik bir artışa işaret ediyor ve 3,58 milyar dolara ulaştı.

Polygon grafiğinde klasik bir “daha yüksek dip ve daha düşük zirve” rallisi görmekteyiz. Fiyat en son bir geri çekilme aşamasındayken, 0,618 Fibonacci düzeltme seviyesinde, yani 1,45 dolarda yeni bir dip yakaladı.

Bu seviyeden geri sıçradıktan sonra, fiyat grafikte etkileyici bir V şeklinde toparlanma gösterdi ve önceki yüksek salınım direncini yeniden test etmek için geri döndü.

Önemli EMA seviyeleri (20, 50, 100 ve 200), kripto paranın yükseliş eğilimini doğruluyor. 100 EMA, fiyata güçlü destek sağlıyor. Göreceli Güç Endeksi (60), düşüş eğilimine işaret ediyor ve bu rallide zayıflık olduğunu gösteriyor.

MATIC/USD 4 saatlik fiyat grafiği

Bu ralliye devam etmek için MATIC’in 2,2 dolarlık genel direnci aşması gerekiyor. Fakat RSI’daki düşüş eğilimi göz ardı edilmemeli ve bu nedenle kripto trader’ları yeni bir long pozisyona girmek için risk yönetimini takip etmeli.

Geleneksel pivot seviyesine göre, yatırımcılar bir sonraki direnç seviyesinin 2,2 dolar ve ardından 2,4 dolar olmasını bekleyebilir. Öte yandan, destek seviyeleri 1,92 dolar ve 1,7 dolarda.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin