Günsel, Decentraland’da Showroom inşaa edecek

KKTC’nin gururu Günsel, Metaverse dünyasına girmeye hazırlanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Türk toplumu kripto dünyasına çabuk adapte oldu. Artık kripto dünyası bireysel yatırımın ötesine geçti. Bulunduğumuz bölgede birçok şirket ve kuruluş kripto piyasasına atılıyor. Sadece kripto dünyası değil, Blockchain teknolojisi ve Metaverse evreni için gerekli çalışmalar yapılıyor. Henüz yakın zamanda Togg ile Ava Labs şirketinin ortaklığını duyurmuştuk. Şimdi ise sahne bir otomobil şirketinin daha. Günsel, Metaverse dünyasına giriş yapmaya hazırlanıyor.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin gururu olan Günsel, elektrikli otomobil üretiminde uzun süren çalışmalar yürütmüştü. Geçtiğimiz senelerde çalışmaların meyvesini alan şirket, ilk modelini görücüye çıkarmıştı. KKTC’nin büyük bir başarısı olarak nitelendirilen projenin arkasında ise büyük bir ekip var. Kurucuları ise Prof Dr. Suat Günsel. Şirketin şimdi hedefi Metaverse evreninde yer almak.

Günsel, Decentraland’da Showroom inşaa edecek

Günsel, Decentraland’da Showroom inşaa edecek

Şirketin resmi twitter hesabından paylaşılan bilgiye göre Metaverse evreni için Decentraland ile anlaşıldı. Günsel, Decentraland üzerinde bir Showroom oluşturmayı planlıyor. Bu sayede insanlar sanal ortamda otomobil deneyimi yaşayabilecek.

Elektrikli otomobil üreticisi Güncel’in Metaverse evreninde yapacağı Showroom ile ilgili tarih tam olarak belli değil. Ancak yakın zamanda kullanıcılarla buluşacağı düşünülüyor. Şirket tarafından şu şekilde bir açıklama yapıldı:

“GÜNSEL Decentraland’de acacağı Showroom’u ile seri üretim öncesinde ilk modeli B9 ve ikinci modeli J9’u bu yeni evren üzerinden dünya ile buluşturmayı amaçlıyor. Metaverse ile sınırlar ve duvarlar ortadan kalkıyor.”


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin