Ünlü finans yazarından net yorum:
Ünlü finans yazarından net yorum: "Bitcoin kazanacak, umudunuzu kaybetmeyin!"

Ünlü finans yazarından net yorum: “Bitcoin kazanacak, umudunuzu kaybetmeyin!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin bu yıl acı tatlı bir yolculuk geçirdi. Kasım 2021’deki tüm zamanların en yüksek seviyesini takip eden yıla güçlü bir şekilde başladıktan sonra, Bitcoin fiyatı o zamandan beri dalgalanıyor. Piyasadaki en büyük kripto para birimi bu haftaki çöküşün ardından %50’den fazla düştüğü için BTC şimdi dik bir vadide ilerliyor.

Bitcoin fiyatı dün 30.000 doların altına düştü ve öğleden sonra 29.900 dolardan işlem gördü. Kripto para birimi Temmuz 2021’den bu yana en düşük seviyesine ulaştı. BTC sonrasında bir şekilde 32.650 dolara geri döndü, ancak daha sonra tekrar düştü ve şu anda 30.269 dolardan işlem görüyor.

Pek çok kişi, fiyatın önümüzdeki günlerde önemli bir direnç seviyesini aşmaması durumunda Bitcoin’in sıkıntılarının daha da kötüleşebileceğine inandığından, yatırımcılar şimdi çılgına dönmüş durumda. Bitcoin’in son fiyat düşüşü, ABD hazine departmanı ve Federal Rezerv’in eylemlerinden kaynaklanan korkular da dahil olmak üzere çeşitli faktörler nedeniyle büyük bir satışla bağlantılı görünüyor.

Kripto sektöründe öne çıkan birçok isim, Bitcoin fiyatının hangi yöne gittiğine dair görüşlerini dile getiriyor. Diğerleri bu son beklenmedik fiyat düşüşünü dijital varlığın kaba bir uyanış içinde olabileceğine dair temkinli bir işaret olarak görürken, çoğu kripto paranın esnekliğine ve mevcut düşüş fırtınasından kurtulma yeteneğine güveniyor.

Kiyosaki: “Bitcoin kazanacak, umudunuzu kaybetmeyin!”

Amerikalı iş adamı Robert Kiyosaki, Bitcoin’in kazanmak için burada olduğuna inanan kesimde bulunuyor. “Zengin Baba Yoksul Baba” kitabının milyoner yazarı, Bitcoin’in geri sıçramasını destekliyor.

9 Mart’ta Başkan Joe Biden, hükümeti kripto para biriminin risklerini ve faydalarını araştırmaya yönlendiren bir yürütme emri imzaladı. Emir, kripto endüstrisini sarsan, uzun zamandır beklenen bir talimattı, özellikle de dünya çapında büyüyen kripto alanıyla ilgili düzenleyici endişeler nedeniyle…

Bununla birlikte, Biden tarafından atanan ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, Nisan ayında kripto para birimleri ve düzenlemeler hakkında konuşurken, kripto para birimleri ve düzenlemeler hakkında daha sert bir duruş çağrısında bulundu.

“Tüketiciler, varlıkların bir bilançoda mı yoksa dağıtılmış bir defterde mi saklandığına bakılmaksızın dolandırıcılıktan korunmalıdır. Kara para aklama ve diğer yasa dışı faaliyetler her alanda yasa dışı kabul edilmelidir: Çek, havale veya kripto para kullanmanız farketmez.”

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin