Kısa vadeli Bitcoin sahipleri piyasayı kontrol altına aldı! İşte nedeni
Kısa vadeli Bitcoin sahipleri piyasayı kontrol altına aldı! İşte nedeni

Kısa vadeli Bitcoin sahipleri piyasayı kontrol altına aldı! İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Uzun vadeli Bitcoin sahipleri artık piyasada kontrolü kaybederken kısa vadeli BTC sahipleri piyasayı kontrol altına aldı. 2021’de kripto para piyasasının hızlı büyümesiyle, Bitcoin sahiplerinin bileşimi büyük ölçüde değişti. Pazar, şimdilik kripto para biriminin fiyatını kontrol eden büyük bir yeni perakende yatırımcılarla karşı karşıya kaldı. Blockware baş analisti Will Clementine’e göre, kısa vadeli arz önemli ölçüde azaldı. Bu da piyasada hem satış hem de alım hacimlerinin neredeyse tamamen yokluğunun bir nedeni olabilir.

Daha önce, Three Arrow Capital kurucuları, kripto paralara sahip ABD vatandaşlarının payına ilişkin verileri paylaşmıştı. Verilerin gösterdiği gibi, tüm ABD’li yetişkinlerin %20’si ve tüm Y kuşağının %61’i, 100.000 doların üzerinde geliri olan kripto paraya sahip olduğunu bildiriyor.Bu kadar çok sayıda vatandaşın bir tür dijital varlığa sahip olmasıyla, piyasaya giren bir sonraki yatırımcı dalgası önemli bir gelir kaynağı olabilir.

Uzun vadeli sahipleri

Uzun vadeli sahiplere gelince, Bitcoin veya diğer kripto paraların 155 günden fazla tutan cüzdanlardaki arzın hareketi, varlıklarını aktif olarak hareket ettiren kısa vadeli sahiplere kıyasla genellikle nispeten düşük kalıyor ve piyasayı etkilemiyor.

Piyasadaki varlıkların çoğunluğunun bir düzeltme aşamasına girdiği “zayıf” bir piyasa döngüsü sırasında daha uzun vadeli biriktirme eğiliminde oluyorlar. Analistin önerdiği gibi, uzun vadeli arzdaki artış, yeni yatırımcıların çoğunluğunun düzeltme döngülerini sürdürmeyi tercih etmesi nedeniyle de artıyor. Yazım sırasında, Bitcoin 43.440 dolardan işlem görüyor ve küresel finans piyasalarında başka bir riskten kaçış döngüsünün ardından %1’lik bir düşüş yaşıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin