İşte Ripple’da kısa pozisyon açabileceğiniz 4 platform!
İşte Ripple’da kısa pozisyon açabileceğiniz 4 platform!

Kısa dönemlik kârlar peşinde olanlar: İşte Ripple’da kısa pozisyon açabileceğiniz 4 platform!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimleri ve dijital varlıklar dünyasında, uzun ve kısa pozisyonlar açmak nispeten yaygın. Bazı para birimleri ve varlıklar, bu konuda diğerlerine kıyasla daha fazla ilgi çekmeye eğilimli. Aşağıdaki dört platform, Ripple (XRP) parasında kısa pozisyon açmak isteyen kullanıcılara hizmet veriyor.

İşte Ripple’da kısa pozisyon açabileceğiniz 4 platform!

Herhangi bir yatırım veya ilişkili faaliyet şekli önemli finansal risk taşır. Bu, kripto para birimleri ve dijital varlıklar için geçerli değil, ancak bu pazarların doğal volatilitesi bu ölçütü önemli oranda sarsabilir. Bu nedenle herhangi bir varlıkta kısa pozisyon açılması, detaylı araştırılmadan ve iyi düşünmeden asla yapılmamalı.

4- Bitfinex

Bitfinex Borsası genellikle dünyanın en popüler ticaret servis sağlayıcılarından biri olarak kabul edilir. Geleneksel kripto para ve dijital varlık ticareti sunmanın yanı sıra, şirket bu günlerde marj ticaretinde de aktif. Mevcut seçeneklerden biri, XRP’de kısa pozisyon açma olanağı.

3- Plus500

Her ne kadar Plus500 şirketi son yıllarda çok erişilebilir olsa da, çoğu insan XRP veya diğer varlıklarda kısa pozisyon açmak için bu ticaret çözümünü kullanmayabilir. Bu platformda kısa pozisyon açmak mümkün ve kolaylıkla yapılabilir. Bu seçeneğin Plus500’te ne kadar popüler olduğu belli değil ama yine de bunu denemeye istekli olanlar var.

2- eToro

Son zamanlarda bir kripto para işlem platformu olan eToro, bir çok başlıkta yer almaya devam ediyor. Ekibi de farklı pazarlardaki görüşlerini oldukça düzenli olarak paylaşmakta. Bu alım satım platformunun kullanıcıları diğer varlıklar ve kripto para birimleriyle birlikte etkili bir şekilde XRP’de kısa vadeli ticaret yapabilirler.

1- BitMEX

Her ne kadar BitMEX genellikle biraz tartışmalı bir ticaret platformu olarak görülse de, hiç kimse marj işlemlerinin bu platformda şu anda yüksek olduğunu inkar etmeyecek.  XRP’de kısa pozisyon açmak için istekli olanlar için, BitMEX bir çok spekülatörün tercihi oluyor. BitMEX ayrıca, marj ticaretinin yüksek bir “seviyesine” sahip olmasını sağlayarak spekülatörlerin pozisyonlarını önemli ölçüde artırmasına izin veriyor.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin