Kind Ads
Kind Ads

Dijital reklamcılığın en büyük sorununu çözen girişim: Kind Ads

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir iş modeli olarak reklam, milyonlarca internet işletmesini destekliyor, birçok blog ve web sitesinin temel geçim kaynağı oluşturuyor. Ancak konuya kullanıcı açısından bakarsak reklamlar sıkıcı ve gereksizdir. Kind Ads platformu bunu değiştirmek istiyor.

Sağlayabileceğiniz en iyi kullanıcı deneyimi, bir reklamın gösterilmesidir ve son birkaç yıldır çok sayıda pazarlamacı ve reklamveren reklamlarına daha az müdahale edilmesi için çaba sarf ediyor.

 

Kind Ads platformu, 21. yüzyılın ilk gerçek online reklam pazarını oluşturma misyonuyla kuruldu. 20 milyon dolarlık finansman ve süper güçlü bir ekiple Kind Ads, reklam aracılarının gücünü geri almayı ve bunu içerik üreticilerinin, reklam verenlerin ve son kullanıcıların eline geçirmeyi umuyor.

Problemler

Leadchain Foundation tarafından başlatılan Kind Ads, reklamverenler ve yayıncılar için Ethereum Blockchain üzerinde merkezi olmayan bir protokol oluşturmuştur. Platform ihtiyacı aşağıdaki sorunları çözmek için kurulmuştur:

  1. Çoğu reklam alakasız ve can sıkıcıdır. İlgili olmayan reklamlar, onay ve gizlilik gözetilmeksizin toplanan kullanıcı verilerinden beslenir.
  2. Bugünlerde yayıncı gelirleri kesintiye uğruyor. Çünkü yayıncılar kendi abonelerine kendi ürünlerini satmadıkça kitlelerin reklamlarla daha az etkileşimde bulunmalarını (AdBlock vb.) ve sonuçta daha az reklam geliri elde etmelerini sağlamalarıdır.
  3. Bazı reklam biçimleri belirli bir kitle türüyle en iyi şekilde çalışabilir, ancak banner reklamlara aşırı güvenirseniz 2. maddeki durum tekarrlanır. Ayrıca, merkezi reklam ağlarındaki ücretler oldukça yüksektir.
  4. Yeni reklamcılık teknolojisinin benimsenme engeli var. Örneğin yeterli sayıdaki kişi yeni bir dijital reklam ürününü kullanana kadar, yayıncılar ve reklam verenler bunu büyük ölçekte kullanmayacak.

Çözümler

Kind Ads özünde 2 temel konuyu çözen  ve reklam için merkezi olmayan bir token ekonomisi oluşturdu.

  1. Yayıncılar için bir “güven puanı” sağlanır. Çok fazla ayrıntıya girmeden, burada olan şey, yayıncıların geçmişteki reklam kampanyası etkinliğine dayalı olarak puanlanmasıdır. Burada önemli olan sadece abone sayısının yüksek olması değil, yayıncılar tarafından yürütülen dahili kampanyalar gibi puan oluşturan pek çok faktör vardır.
  2. Yayıncının abone tabanına doğrudan erişim talebinde bulunan reklam verenler için merkezi olmayan bir ağdır. Verilen KindAds puanı ile şirket artık yayıncı ile şeffaf bir şekilde blockchain kullanarak işlem yapabilir ve doğrudan abone bazında iletişim kurabilir.

Kind Ads ekibi

CEO ve kurucu ortak Saulo Madeiros sağlam bir reklam geçmişine sahip. Aynı zamanda müşterilerine şu anda pazarlamada yılda 100 milyon dolar harcayan bir dijital pazarlama ajansı olan NPBR International LTDA’nın kurucu ortağıdır.

NPBR International LTDA kurucu ortağı Rafael Mayrink ve on yıldan fazla bir süredir Microsoft’ta ölçeklenebilir bulut uygulamaları geliştiren Jaime Sánchez ekibe katıldı.

Dijital pazarlama gurusu, Neil Patel, BeyondBlocks CEO’su Saber Aria, Polymath’ın kurucusu Trevor Koverko, Blockchain projeleri için dijital pazarlama firmasının sahibi Nadav Dakner ve diğer birçok dev Kind Ads ekibinde yer alıyor.

Daha ayrıntılı bilgi için:

 Web: https://kindads.io/

 Twitter: https://twitter.com/KindAdsNetwork

 Telegram:  https://t.me/kindads

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin