Eski kongre adayından çarpıcı Terra Classic ifadeleri…

Kimsenin beklemediği bir anda Luna Classic, yüzde 90 arttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Luna Classic ve yeni Luna 2.0 hakkında pek çok konu merak ediliyor. Borsalar hem eski hem yeni tokeni listeliyor. Ancak yatırımcılar ise yaşanılan süreç hakkında oldukça şikayetçi. Birçok yatırımcı yapılan çatallamayı dolandırcılığın yeni yüzü olarak yorumluyor.

Binance’ın token için yeni kalıcı sözleşmeler başlatacağını duyurdu. Binance tarafından gelen haberden sonra Luna Classic (LUNC) fiyatı keskin bir yükseliş gösterdi.

Hareket, geçen hafta yeni LUNA’nın Airdrop’unu gören Terra 2.0’ın piyasaya sürülmesinden sonra bile LUNC’a destek olduğunu gösteriyor. LUNC, son 24 saatte %90’ın üzerinde bir artış gösterdi. Şu an ortalama 0.0000135$’dan işlem görüyor.

Yeni Terra LUNA fiyatları, ilk lansmandan sonra %60’ın üzerinde düştü. Bu arada, LUNA Classic (LUNC) fiyatları, korkunç çöküşten günler sonra bazı yeşil endeksler gösterdi.

Binance, BUSD marjlı 1000 LUNC çıkaracak

Terra LUNA Airdrop, birçok kripto değişim platformunun ve hizmet sağlayıcısının desteğini aldı. Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, yeni LUNA tokeninin listelendiğini duyurdu. Ancak kripto para borsası, yeni Luna’yı riskli işlem olarak listeleyeceğini söyledi. 

Binance, önerilen orana dayalı olarak tüm yetkili LUNC veya USTC sahiplerine Terra 2.0 (LUNA) vereceğini açıkladı. Ancak, token için para yatırma ve çekme işlemleri 31 Mayıs 2022’de erken saatlerde başlayacak.

En son gelişmede, Binance vadeli işlemleri, 20 kata kadar kaldıraçla BUSD marjlı 1000LUNC kalıcı sözleşmeleri başlatacaklarını açıkladı.

Fiyatları tamamen düşen LUNC tokeni, 24 saatlik işlem hacminde %185’in üzerinde bir sıçrama gördü. Tutarı 256 milyon dolar. Bununla birlikte, LUNA classic hala yaklaşık 892 milyon dolarlık bir toplam piyasa değerine sahip. Bu arada, Güney Kore ajansları, tarihi çöküşün arkasındaki olası nedeni yoğun bir şekilde araştırıyor. Kilitlenme sırasında kripto borsalarının katılımı da değerlendiriliyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin