Haftanın en iyi performansını gösteren 3 altcoin

Kimsenin beklemediği anda yükseldi: Bu meme coin market değerine değer kattı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasalarda meme coin sessizliği geçtiğimiz haftaya kadar devam ediyordu. Birçok varlık Bitcoin’in rahat hareket etmesinden cesaret almıştı. Bu süre zarfında ilk 100 ve dışındaki varlıkların hareketleri yatırımcılara kazandırmıştı. Ancak meme coin topluluğu varlıklarından şikayetçiydi.

Sonunda piyasanın önde gelen iki varlığı Shiba Inu ve Dogecoin hareketine başladı. Üstelik bu hareketler yüzde 20’nin üzerinde gerçekleşti. İyi bir ivmenin olması market değerini kat be kat artırdı.

Orijinal meme coin Dogecoin (DOGE), daha geniş kripto para birimi piyasasının değer kazanmasıyla geçen ay sağlam kazançlar gördü.

Özellikle, Dogecoin, CoinMarketCap’ten alınan verilere göre, 17 Temmuz’da 0,064 dolardan 16 Ağustos’ta 0,086 dolara tırmanarak %34,36 arttı.

Asıl tırmanışı ise son birkaç gün içinde yaptı. DOGE son 24 saatte %14,72 ve önceki haftaya göre %20,42 daha yükseldi.

Meme coin’in yükselişini ne tetikledi?

DOGE tırmanışının arkasındaki neden ise bir isme bağlı. Bu sefer meme coin için devreye Elon Musk girmedi. 11 Ağustos’ta milyarder yatırımcı olan Mark Cuban, geçtiğimiz günlerde Cardano sahipleriyle bir görüşme gerçekleştirdi. Bu toplantıda Dogecoin’in ödeme yapmak için ADA’dan daha pratik bir seçim olduğunu söyledi.

DOGE/USD (Haftalık Parite)
DOGE/USD (Haftalık Parite)

Dogecoin en yüksek kaçı gördü?

2021 yılında Dogecoin yakaladığı çıkışla beraber tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmıştı. 1 dolara kadar ilerleyen meme coin bu amacına henüz varamadı. Ancak 2021 yılının Mayıs ayında 0,737 doları gördü.

Dogecoin, son 1 hafta içinde ise yaptığı sıçrama sayesinde en yüksek şu anlık 0,088 üstünü gördü.

1 Dogecoin kaç TL?

USDT’nin zaman zaman 18 liranın üzerine çıkmasıyla birlikte paritelerde artış daha fazla olabiliyor. Meme coin DOGE içinde aynısı geçerli. 1 Dogecoin’in TL bazlı fiyatı ise 1,54₺.

Dogecoin Market Değeri ve Son 24 Saat Hacim
Dogecoin Market Değeri ve Son 24 Saat Hacim

Dogecoin kaç dolar?

DOGE/USD paritesi şu an 0,086 cent civalarında alıcı ve satıcı buluyor. Market değeri 11 milyar doları geçerken, son 24 saatlik hacim 1,5 milyar dolara yaklaştı.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin