Kimse bunu beklemiyordu: Majör altcoin, piyasa üstü rallisine devam ediyor!

Kimse bunu beklemiyordu: Majör altcoin, piyasa üstü rallisine devam ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Büyük ölçüde sıkıcı bir kripto para piyasasına rağmen, majör altcoin iyi bir görünüm çizdi. Kimse bunu beklemezken Ripple (XRP), büyük ölçüde bir fiyat momentumu yakaladı. 

XRP son zamanlarda büyük bir fiyat artışı gösterdi. Majör altcoin’in yükselişindeki ana neden ise dava sürecinin bitecek olması. Önümüzdeki günlerde SEC ve Ripple davasının nihai bir karara varılması ve kapatılması söz konusu. Henüz net bir durum olmasa da davanın bitebileceği ihtimali üzerine varlık yükselişe geçti.

Son bir hafta içinde XRP ile güçlü bir satın alma modeli oluşturdu. Bu dönemde fiyat %63’e kadar yükseldi. SEC davası, yatırımcılar iyimserliğinde ve yüksek XRP balina hareketinde bir artışa yol açtı. Ayrıca balinalar, odaklarını Ethereum’dan Ripple varlığına çevirdi.

Majör altcoin fiyat Rallisi ve teknik oluşum

Teknik analiz, XRP’nin mevcut seviyelerde hacim cephesinde 18 aylık trendi kırdığını gösteriyor. Kripto para birimi ayrıca RSI’da 22 aylık bir trendi kırıyor. Bir etkileyici olan Crypto Banter tarafından yapılan analize göre, bu gözlemler XRP için büyük satın alma fırsatı olduğunu gösteriyor.

Geçen hafta büyük kazanç

Majör altcoin bir hafta içinde, XRP ticaret hacmi 7 milyar dolara kadar sıçradı. Geçen haftaki 20 milyar dolar seviyesine ulaştı. CoinMarketCap’e göre, majör altcoin fiyatı son 24 saatte % 30,34 artışla 0,5369 dolardan alıcı buluyor. 

SEC ve Ripple davası

SEC davasında Ripple’ın kazanması olasılığı piyasada baskınlığa ulaşmış durumda. Kripto para birimiyle ilgili bir podcast’te David Gokhshtein, ticaretteki sıçramayla birlikte, insanların davanın Ripple’ın lehine bitmek üzere olduğunu hissettiklerini söyledi. 

Kripto balinası olduğunu iddia eden Crypto Vinco, Ripple’ın (XRP) Bitcoin ve Ethereum’dan pazar gücünü işgal ettiğini belirtti. 

Ripple’ın SEC ile olan yasal savaşında olumlu bir sonuç beklediği için yükseliş devam ediyor. XRP şimdi piyasa değerine göre altıncı en büyük kripto para olmak için tırmandı ve ilk beşte bir yer edinmek için istekli.

Aralık 2020’de ABD SEC, Ripple’a 2013-ICO aracılığıyla XRP satışının menkul kıymetler yasasına tabi olduğunu belirten bir dava açmıştı. Bununla birlikte, Ripple, menkul kıymetler yasalarını ihlal etmediğini iddia ederek neredeyse iki yıldır pozisyonunu savunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin