Bu meme coin’e ilgi arttı: Aylık kazanç yüzde 400’ü geçti…

Kim Kardashian’ın tanıttığı kripto para yükselişin ardından çöküşe geçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) sosyetik Kim Kardashian’a kripto varlık Ethereummax’ı yasadışı bir şekilde lanse ettiği için suçlamıştı. Ancak bu suçlamanın ardından, dijital para biriminin değeri %124 arttı. 

Bununla birlikte, kripto para birimi 3 Ekim’de ulaştığı en yüksek seviyenin %47 altına düştüğü için Ethereummax çöküşü büyük bir düşüş izledi.

Kim Kardashian’ın kripto tanıtımı büyük yankı uyandırdı

Oldukça uzun bir süre cansız kaldıktan sonra, kripto varlığı Ethereummax (EMAX), Kim Kardashian aleyhindeki SEC suçlamalarının halka açıklanmasının ardından Pazartesi günü kısa bir artış gördü. Kim Kardashian projeyle ilgili 1,26 milyon dolar ceza ödemek zorunda kaldı. Büyük ses getiren kripto para yükseliş ve düşüşüyle dikkatleri üzerine çekti.

Coin’in en yüksek seviyesi olan 0.000000009788’den 4 Ekim’de gün içinde %47’den fazla düştü. EMAX, öncekine göre bir dokunuş daha yüksek olsa da, yükselişin çoğu Salı günü silindi. Yine de, Pazartesi gününün öncesi en düşük seviyesinden bu yana USD değerinde hala %18,7 daha yüksek. 

EMAX ticaret hacmi çok düşük, çünkü son 24 saatteki işlemler 97.847$’a eşit ve EMAX’ın önemli bir kısmı Uniswap V2’de işlem görüyor. EMAX işlemlerinin büyük bir kısmı sarılmış Ethereum (WETH) ile takas edilir ve EMAX’ın Hotbit ve Bitforex’te de hacmi vardır.

Kardashian’ın yanı sıra profesyonel boksör Floyd Mayweather ve eski Boston Celtics forveti Paul Pierce de EMAX’ı tanıttı. Mayweather, 2018 yılında yasa dışı ilk para arzı (ICO) promosyonları nedeniyle SEC tarafından kendisinin ve DJ Khaled’in para cezasına çarptırılmış olmasına rağmen, EMAX lansmanına katılmıştı.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin