Bu altcoin yatırımcıları dikkat: Kilitlenen Toplam Değer (TVL) artışının fiyata etkisi olacak mı?
Bu altcoin yatırımcıları dikkat: Kilitlenen Toplam Değer (TVL) artışının fiyata etkisi olacak mı?

Bu altcoin yatırımcıları dikkat: Kilitlenen Toplam Değer (TVL) artışının fiyata etkisi olacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin Curve Finance [CRV], 22 Ekim itibariyle Kilitlenen Toplam Değeri (TVL) yükselişe geçti.  Yazım sırasında DeFi Llama, CRV’nin TVL’sinin 5,69 milyar dolar olduğunu gösterdi. Bu değer, 21 Ekim tarihine kıyasla AAVE, Uniswap [UNI] ve Convex Finance [CVX] dahil olmak üzere diğerlerinin kaydettiği artışlarla birlikte %2318’lik bir artışa denk geldi.

Curve yükselişe geçecek mi?

DeFi Llama’ya göre, Polygon ve Arbitrum sırasıyla 96.36 milyon ve 74.31 milyon dolar ile artışa en çok katkıda bulunanlardan oldu. Bu, yatırımcıların bu projelere daha fazla yatırım yaptığını gösteriyor. Bu nedenle, CRV, gelecek için potansiyel yatırım olduğunu kanıtladı.

TVL artışına rağmen işlem hacmi son 24 saate göre değişiklik göstermedi. DeFi toplayıcı, hacmin 86,02 milyon dolarda sabit kaldığını açıkladı. Hacim durgunken, ücretler ve gelirler durgunluğu telafi ediyor gibi duruyordu. DeFi Llama, aynı dönemde CRV gelirinin 45,605 dolara yükseldiğini de gösterdi. 24 saatlik TVL ücretlerine gelince, 91,212 dolar değerindeydi.

TVL zinciri hacmi aynı noktada kalmış olsa da, CRV’nin önceki likidite düşüşlerini aştığına dair göstergeler bulunuyor. Santimentin paylaştığı verilere göre geliştirme faaliyetinde de artış yaşandı. Bunun yanı sıra, aktif adreslerin 2.056’ya yükselmesi artışın yaşanabileceğini gösteriyor.

On-chain chart of CRV network growth and circulation

Ancak, CRV yatırımcılarının alım satım faaliyetlerine hız kazandırmaları gerekebilir.  Santiment’e göre, bir günlük tiraj 3.44 milyon değere sahip. Bu, yatırımcıların alımlarını sürdürmüş olabileceklerini ve son birkaç gün içinde satmış olabileceklerini ortaya koyuyor.

Bu değer 21 Ekim tarihinde 24.24 milyona denk geliyordu. Buna ek olarak daha fazla düşüşün ışığında, CRV 22 Ekim itibariyle işlem fiyatı olan 0,88 dolardan hızla düşüş yaşayabilir.   büyümesinin 98 olduğu düşünüldüğünde, CRV portföylerine yeni projeler ekleyen yatırımcılardan beklenen ilgiyi görmüyor. Dolayısıyla, CRV’nin %40’lık 24 saatlik işlem hacmi düşüşünden daha fazlasını kaybetmeme olasılığı daha düşüktü.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin