400 doları geçen Ethereum’da sırada hangi seviyeler var?
400 doları geçen Ethereum’da sırada hangi seviyeler var?

Kilit dirençteki Ethereum için sırada hangi seviyeler var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum %3 arttı ve ABD doları karşısında 395 doların üzerinde işlem görüyor. ETH fiyatı olumlu işaretler gösteriyor ve 410 doların üzerinde net bir kırılma olursa daha da yükselebilir.

Ethereum, 395 dolar ve 402 dolarlık destek seviyelerinin üzerine geri döndü. Fiyat şu anda 410 $ civarında büyük bir engelle karşı karşıya ancak 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerinde yer alıyor.

Saatlik ETH / USD grafiğinde 408 dolara yakın direnç gösteren çok önemli bir sözleşme üçgeni bulunuyor.

Parite, yakın vadede 408 $ ve 410 $ direnç seviyelerini temizlerse rallisine devam edebilir.

Ethereum fiyatı boğa işaretleri gösteriyor

Bitcoin’de güçlü bir yükselişin ardından Ethereum da ilgi gördü ve 395 dolar ve 400 dolarlık direnç seviyelerinin üzerine çıktı. Yukarı doğru hareket, ETH fiyatının 400 doların ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerine çıkmasını sağladı.

ETH / USD saatlik grafikte 398 dolar civarında dirençle dünün vurgulanan düşüş eğilimi çizgisinin üzerinde de bir kırılma oldu. 405 doların üzerinde daha fazla kazanım için kapıları açtı, ancak Ethereum fiyatı 410 dolarlık direnç bölgesini temizlemek için mücadele etti.

Ethereum Price

410 $ civarında bir yüksek fiyat oluştu ve fiyat şu anda kazançları pekiştiriyor. Görünüşe göre grafikte 408 dolar civarında dirençle şekillenen çok önemli bir sözleşme üçgeni yer alıyor. 408 $ ve 410 $ direnç seviyelerinin üzerinde net bir kırılma olursa, fiyat yükselebilir. Bir sonraki kilit direnç 418 dolara yakın, bunun üzerinde boğalar 422 doların üzerinde yeni bir aylık yüksek seviye hedefleyebilir.

ETH’de düşüş yönlü kırılma olursa

Ethereum 408 $ ve 410 $ direnç seviyelerini geçemezse, yeni bir düşüş riski içerisinde. Düşüş yönündeki ilk destek, 402 $’lık üçgen trend çizgisine yakın.

Üçgen desteğinin altında açık bir kırılma, 400 doların altında yeni bir düşüş için kapıları açabilir. Bir sonraki büyük destek, 396 $ seviyesine yakın. Bu seviyenin kırılması durumunda fiyatın 385 dolar seviyesine gelemsi bekleniyor.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin