Kik ve SEC arasında gerilim tırmanıyor: “Yeterli kanıt yok!”
Kik ve SEC arasında gerilim tırmanıyor: “Yeterli kanıt yok!”

Kik Messenger ve Unity Technologies oyun sektöründe yeni bir girişim başlatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kik Messenger ve Unity Technologies oyun sektöründe yeni bir girişim başlatıyor. Kanadalı popüler sohbet uygulaması Kik Messenger, geçtiğimiz günlerde Unity Technologies video oyun şirketiyle ortaklaşa oyun sektörünün Kin tokenlerini benimsemeye yönelik bir girişimde bulunduğunu açıkladı.

Kik Messenger ve Unity Technologies özel yazılım geliştirme kiti (SDK)’ni kullanacak

Bir Kik sözcüsü Paratelegraf’a verdiği demeçte, Birlik ile gelecek olan ortaklık, Kik tarafından geliştirilen özel bir oyuna özel yazılım geliştirme kiti (SDK) yardımıyla oyunlara entegrasyonu mümkün kılan milyonlarca oyun geliştiricisine kripto para birimini getirecek. Şirket, Unity İş Ortakları tarafından yapılan beta testinden sonra oyun geliştiricileri için Kin Gaming SDK’yı Unity Asset Store’da paylaşmayı planlıyor. SDK ayrıca yazılım geliştirme platformu GitHub’da da bulunacak.

Kik, Kin tokeni için ICO’lar aracılığıyla 100 milyon dolar topladı

Kik, Ağustos 2017’de Kin tokeni için ilk para teklifini (ICO) açıkladı. Kripto para biriminin ilk ana kabulü olduğunu tahmin ediyor. Eylül 2017, şirket 117 ülkede 10.000’den fazla katılımcıdan yaklaşık 100 milyon dolar topladı.

Ethereum (ETH) Blockchain’e dayanan bir ERC20 tokeni olan Kin token, piyasa değeri yaklaşık 132 milyon dolar olan 0.000175 dolardan işlem görmekte. Kik Messenger, 2009 yılında University of Waterloo öğrencileri tarafından kuruldu. 2004 yılında kurulan Unity Technologies, dünyanın en çok kullanılan video oyun platformlarından biri.

CryptoKitties oyunu büyük şirketlerden 12 milyon dolarlık fon sağladı

Ethereum tabanlı sanal koleksiyon oyunu için CryptoKitties Medium hesabında bildirildiği üzere iki üst düzey sermaye şirketi Andreessen Horowitz ve Union Square Ventures tarafından yönetilen bir grup yatırımcıdan 12 milyon dolar fon toplandı. Her iki girişim sermayesi şirketi de kripto para borsası Coinbase yatırım yaptı. Andreessen Horowitz de ilk Facebook yatırımcıları arasındaydı ve Union Square, Fortune’ye göre erken bir Twitter yatırımcısıydı.

CryptoKitties, kullanıcıların sanal kedileri yaratmasına ve oluşturmasına izin verir ve Blockchain’deki dijital genetik materyali depolar. Daha sonra kullanıcılar ETH kripto parası kullanarak kedileri satın alabilir ve satabilirler. Bu da kullanıcıların oyunu oynamak için Ethereum satın almaları gerektiği anlamına gelir.

Cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin