Bitcoin Taproot yükseltmesi etkinleştirildi: BTC fiyatında değişiklik var mı?
Bitcoin Taproot yükseltmesi etkinleştirildi: BTC fiyatında değişiklik var mı?

Kıdemli analistten dikkat çeken Bitcoin ve altın açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ABD varlık yönetimi firması Bridgewater Associates’te kıdemli bir analist, Bitcoin’in fiat para birimine bir alternatif olarak değil, dijital altın olarak görülmesi gerektiğini söyledi.

“Bitcoin bir dijital altındır ama para birimi olamaz”

Bridgewater Associates’in yatırım araştırma direktörü Rebecca Patterson, her iki varlık arasındaki benzerlikler nedeniyle Bitcoin’in altınla karşılaştırıldığında bir para biriminden daha iyi olabileceğini ve bu nedenle dijital altın argümanını desteklediğini söyledi.

Bloomberg ile yakın zamanda yaptığı bir röportajda Patterson, Bitcoin’e alternatif bir para birimi demeyeceğini söyledi. “Bence bu altına dijital bir alternatif. Bunun daha iyi bir karşılaştırma olacağını düşünüyorum.”

BTC’yi değerli metale alternatif olarak adlandırmasına rağmen, Patterson, kripto para biriminin dijital altın statüsünü kanıtlaması gerektiğini ekledi.

“Kurumsal yatırımcılar olarak, dijital altın olup olmayacağını henüz bilmiyoruz, zaman içinde olabilir, ancak henüz bunu güvenle söyleyebileceğimizi sanmıyorum. Ve bu, müşterimizin ona sahip olup olmayacağını etkiliyor. “

Patterson, Bitcoin’deki iyi bir düzenleyici netliğin, onu henüz trende katılmayan daha fazla kurumsal yatırımcı için harika bir yatırım yapılabilir varlık haline getireceğini belirtti.

Ona göre, yüksek volatilite ve düşük likidite dahil olmak üzere BTC’nin en büyük sorunlarından bazıları, varlığın düzenlemesiyle yakından bağlantılı.

Ray Dalio varlık yöneticisi tarafından kurulan şirketin BTC kervanına katılmak için herhangi bir hamle yapmamasının ana nedeninin Bitcoin’in aşırı oynaklığı olduğunu da sözlerine ekledi.

“Şu anda Bitcoin bir tweet ile %10 hareket edebiliyor. Bu, çoğu kurumsal yatırımcı için tam olarak bir servet deposu değildir. Yani Bitcoin’in oynaklığı sizin dolarınızın yaklaşık 10 katı.”

Analist, Bitcoin daha iyi düzenlenirse hem yüksek volatilite hem de düşük likiditenin azalacağına ve kurumsal yatırımcıların dijital varlığı portföylerine eklerken kendilerini rahat hissedebileceklerine inanıyor.

Bu yazı ilk olarak Cryptopotato’da yayınlanmıştır.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin