kickref
KickRef: Kick ekosistemi, ilk gerçek çok seviyeli referans programı ile pasif gelir imkanı sunuyor

KickRef: Kick ekosistemi, ilk gerçek çok seviyeli referans programı ile pasif gelir imkanı sunuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kick Ecosystem tarafından başlatılan referans programı KickRef, kullanıcı sayısı ilk iki günde 20 binden fazlasına ulaşan, ilk haftada ise 40 bin olan, kolay ve elverişli koşullarının ardından daha fazlasını bekliyor

Kripto pazarında ilk gerçek çok seviyeli referans programı olan KickRef, 28 Eylül’de lanse edildikten hemen sonra 2 gün içinde 20.000’in üzerinde kullanıcıya ulaşmıştır. Lansmanından bu yana geçen bir haftadan sonra, çoğunlukla ABD, Rusya ve Türkiye’den gelen kayıtlarla sayı 37.000’i geçti.

Kick Ecosystem ekibi tarafından geliştirilen 10 seviyeli KickRef programı, size ve davet ettiğiniz tüm insanlara fayda sağlayan kendi çok seviyeli ağınızı oluşturmanıza olanak sağlar. Bu konuda açık bir katkıya gerek yoktur. KickRef web sitesindeki açıklama şu şekilde:

Bu insanlar arkadaşlarınız, aile üyeleriniz veya referans davet bağlantınızı kullanmış olan yabancılar olabilir. Bu soy ağacının aşağısında 10. seviyeye kadar arkadaşlarınızın arkadaşları olabilirler, ancak sizden uzakta olmalarına rağmen, KickEX’e ödeyecekleri komisyonun bir kısmını alabileceksiniz. Bu şekilde, yalnızca kendi doğrudan eylemlerinizden değil, aynı zamanda referans olarak davet ettiğiniz kişilerin eylemlerinden de faydalanacaksınız.

Referans bağlantısıyla kaydolun 10.000 KICK token kazanın

KickRef, Kick Ecosystem’in bir parçasıdır ve KickEX borsası için oluşturulan temel hizmetlerden birisidir. KickEX, emir oluşturucular ile eşleştirilen sağlam özelleştirilebilir emirler gibi benzersiz ticaret araçlarına sahip gelişmiş bir dijital varlık borsasıdır. KickEX beta, 2019 yılının 4. çeyreğinde piyasaya sürülecektir, ancak topluluk için iyi haberler KickRef’in lansmanıyla birlikte geliyor. Borsa yürürlüğe girmeden önce iki yolla herkes kazanmaya başlayabilir: Erken Davet Ödülü, ilk kullanıcıları KickEX’e davet ederek 3000 dolara kadar kazanmaya olanak sağlar veya Erken Benimseyenler Bonusu yoluyla kazanmaya başlayabilirsiniz. İkinci seçenek, 1 yıl boyunca tüm doğrudan referanslarınıza 2 kat referans ödülü verir. KickRef ayrıca hemen kredilendirilen ek ödüller de sunar – Referans bağlantısıyla kaydolan her yeni kullanıcıya 10.000 KICK token; eğer referans bağlantısıyla kaydolmaz ise, yine de bir karşılama bonusu kazanılıyor, ancak önemli ölçüde daha az, sadece 1000 KICK token.

KickRef ile hatrı sayılır bir pasif gelir elde edin

Kayıt olan kullanıcıların yaklaşık yüzde 4’ünün aktif yatırımcılar haline gelmesini bekliyoruz (yatırımcı olmayanları aktif kullanıcılara nasıl dönüştürebileceğimize dair bazı gizli yöntem ve yeteneklerimiz var). Örneğin, kullanıcılarımızdan biri 65 kişiyi davet etmiş olsun ve inşa ettiği ağ ona 1200 ek kullanıcı getirmiş olsun. Komisyonlara ödenen miktar kullanıcı başına ortalama 20 dolar olsun ve KickEX’in komisyonlarda ortalama yüzde 50  geri ödeme yapması ile kullanıcı başına 10 dolar kazanılmış olacaktır. Bu sebeple, ayda yaklaşık 480 dolarlık bir kazanç yaratacaktır (1200 * 4% * 10 dolar). KickEX’in piyasaya sürülmesiyle, ağda yaklaşık 10.000 kullanıcı olması bekleniyor ve bu nedenle gelirleri buna bağlı olarak ortalama aylık 5.000 dolara kadar tahakkuk edebilir. Evet, zaten zengin olanlar için pek bir şey ifade etmese de birçok ülkede bu gerçekten iyi paranın tanımıdır.

Kullanıcılar için ek bir avantaj olarak, KickRef, hem başkalarını davet edenler hem de KickEX Borsası’nın gelecekteki yatırımcıları için süper erişilebilirdir. Referans olarak davet ettiğiniz kişilerin, KYC prosedürünü derhal tamamlamasına gerek yoktur, böylece kullanıcılar şu an bile ödül almaya hak kazanmış olacaklardır. Prosedürlerin ayrıntılı açıklaması SSS sayfasında ve kullanıcı kontrol panelinde mevcuttur.

KickRef programına hemen buradan kayıt olabilirsiniz.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

  1. Girip kayıt yaptık ve Söz konusu 10.000 token’i kazandık peki bu tokenları nasıl hesabımıza alabiliriz…

    Reply
Bizi Takip Edin