kickref
KickRef: Kick ekosistemi, ilk gerçek çok seviyeli referans programı ile pasif gelir imkanı sunuyor

KICK ECOSYSTEM, Türkiye’de Dijital Varlık Ticaret Standartlarını KICKEX Borsası ile Yeniden Tanımlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

KICK ECOSYSTEM, güvenliği banka düzeyinde bir yaklaşımla ele alan ve şu ana kadar başka hiçbir dijital varlık alım satım platformu tarafından uygulanmayan benzersiz alım satım araçlarına sahip, gelişmiş bir alım satım amaçlı dijital varlık borsası KICKEX‘i tanıttı. 2019 yılının son çeyreğinde piyasaya çıkacak KICKEX, kredi kartı ile para yatırma işlemlerini ve hareket halindeyken rahatlıkla kullanılabilecek mobil uygulamalarını desteklemekte. Temel hedef pazarlarından biri olarak Türkiye’ye odaklanacak olan KICKEX, aynı zamanda tüm değişim bileşenlerinde yerelleşmeyi sunacaktır.

kickex1

KICKEX platformu akıllı emir yapıcıları ile farkındalık yaratıyor

KICKEX alım-satım platformu, emirleri herhangi bir başka platformdan çok daha özelleştirilebilir ve güçlü hale getirmenize olanak sağlar. Bunların arasında, ilk işlem adımlarını kolay ve kapsamlı hale getiren, takip eden zarar durdurma emri (trailing stop) ve çifte durdurma emri (double stop) gibi benzersiz işlem otomasyon araçları ile piyasadan en iyi şekilde yararlanılmasına olanak tanıyan akıllı emir yapıcıları sunar.

KICK ECOSYSTEM CEO’su ve kurucusu Anti Danilevski’nin açıklamaları şu şekildeydi:

Benzersiz KICKEX alım satım otomasyon araçları, kullanıcılara, dijital varlık ticaret platformlarında yalnızca harici ticaret botları ve yazılımı kullanırken mümkün olan ve beraberinde yüksek riskler taşıyan araçların işlevselliğini getiriyor. KİCKEX kullanıcıları, bir varlığın fiyatı belirli bir seviyeye ulaştığında harekete geçen ve emrin herhangi bir tacirin katılımı olmaksızın mevcut en iyi piyasa koşullarında yürütülmesini sağlamak için fiyatla birlikte hareket eden hem takip eden zarar durdurma (trailing stop) hem de zarar durdurma (stop loss) ile birlikte ileri tarihli emirler oluşturabilir. Sadece başka bir dijital varlık borsasında bulunmayan dahili KİCKEX ticaret araçları aracılığıyla gerçekleştirilen bu tür ticaret otomasyonu, harici araçları kullanma ile ilgili potansiyel güvenlik ve fon kaybı tehditlerini ortadan kaldırır ve ticareti kolay ve rahat hale getirir.

KICKEX kullanıcıları, kapsamlı bir profesyonel borsa platformu arayüzünün ve üç tıklamalı bir para birimi dönüştürücünün olanak sağladığı, dijital varlık alım satım platformlarında şu ana kadar mevcut olan en düşük işlem ücretleri olan, temel piyasa yapıcı (maker: yüzde 0,075) ve temel piyasa alıcı (taker: yüzde 0,1) oranındaki, hatta sırasıyla yüzde 0,032 ve yüzde 0,05’e kadar etkili bir şekilde düşürülebilen komisyonlar, kolayca paraya çevrilebilen KEX tokenları ile tüm alım satım işlemlerinde geri ödeme gibi imkanlardan yararlanacaklar.

KICKEX TradeNET: Yatırımcılara özel ilk profesyonel sosyal ağ

KICKEX, yatırımcılar için ilk profesyonel sosyal ağ olan KICKEX TradeNET’i içerecek. Sosyal ticaret en hızlı büyüyen trendlerden biri. Ayrıca KICKEX kullanıcıları bu sayede pazardan en iyi şekilde yararlanabilecek konumda olacaklar. KICKEX TradeNET, iletişim kurmak, eğitmek ve iş birliği yapmak için her seviyedeki yatırımcılara en iyi altyapıyı sağlayacaktır. Ticaret stratejileri ve sinyaller paylaşımı, tacir derecelendirme ve takipleşme gibi özellikleri içerecektir. Strateji ve sinyal paylaşımı ise ödüllendirilecektir.

Danilevski yaptığı açıklamada güvenlik konusunu da değindi:

KICKEX güvenliği ve akıllı fon merkeziyetsizliği temel gelişim önceliklerimizdir. AES 128 / 256 şifrelemeli özel ağa dayanan ve coğrafi olarak dağıtılmış kendi Veri Merkezlerimizin ve Bulut barındırıcılarının bir karışımı olan DELL Sunucu Kümesini, her biri 30.000 ABD Dolarının üzerinde fiyata mal olan yeni nesil donanım güvenlik duvarı CISCO’yu ve yeni saldırı türleri ve yollarının yenilenebilir imzaları ile gerçek zamanlı izinsiz giriş tespit ve önleme mekanizmaları, kendi ve hizmet sağlayıcı seviyesi DDoS azaltma, şüpheli etkinlik tespit edilirse saldırı modunda otomatik başlatma, sunuculara fiziksel erişimden koruma sağlayan Güvenilir Platform Modülünü de içinde barındıran en gelişmiş ve modern veri erişim algoritmalarını kullanıyoruz.

Türkiye’den katılan tacirler, 2 Eylül 2019’da KICKEX Referans programına katılabilirler.

KICKEX

FacebookTwitterLinkedinTelegramMedium

 

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin