kfc

KFC Kanada Bitcoin ile ödeme almaya başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Türkiye’de de çok sayıda şubesi bulunan ve dünyanın en sevilen kızarmış tavuk fast food zinciri Kentucky Fried Chicken (KFC) Kanada’da Bitcoin ile ödeme alma uygulamasına başladı. KFC’nin resmi sosyal medya hesabı üzerinden kripto para birimi Bitcoin ile satış yapmaya başladığı tüm tüketicilere duyuruldu.

Kripto para piyasası gün geçtikçe gelişiyor ve insanlara daha kolay bir biçimde ulaşıyor. Birçok firmanın Bitcoin ile ödeme almaya başlaması furyasına dev fast food zinciri KFC Kanada da katıldı. Resmi Twitter hesabından bir açıklama yapan Kentucky Fried Chicken şu ifadeleri kullandı:

Kentucky Fried Chicken Kanada #Bitcoin Kovasını sizlere sunuyor. Tabi, Bitcoin’in tam olarak ne olduğunu ya da nasıl çalıştığını bilmiyoruz fakat sizinle parmaklarınızı yalayacak kadar iyi bir tavuğun arasına girmek istemedik.

kfc

Twitter’daki bir mesajda, Kentucky Fried Chicken Kanada hesabını yöneten temsilci, şirketin diğer kripto para birimlerini de kabul edebileceğini söylemişti. Bunun yanı sıra firma, Bitcoin’in kurucusu olduğu iddia edilen ‘Satoshi’ye de seslenerek, kimliğini açıklaması halinde ona da bir kova tavuk hediye edecekleri mesajını verdi.

KFC kovası için Bitcoin ile ödeme nasıl yapılır?

KFC’de Bitcoin ile ödeme şimdilik sadece online alışverişlerde mümkün gibi görünüyor. Bunun için çevrimiçi mağazaya girerek, Bitcoin ile ödeme seçeneğini aktif hale getirmek gerekiyor. Ödeme işleminden sonra, Bitcoin Kovası kampanyası direkt olarak kişinin adresine iletiliyor. Maalesef bunun için de ek olarak 5 dolarlık bir hizmet ücreti alınıyor.

 kfc

Firmanın limitli bir biçimde hazırladığı kampanyada “Bitcoin Kova” olarak adlandırılan sipariş 0.0010305 Bitcoin’e, yani 14 dolara (52 TL) satılıyor.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin