Kepler
Kepler

Kepler robotik ve yapay zeka ekosistemiyle geleceğe yatırım yapın!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kepler 22 Mayıs’ta ön satışa başlıyor. %30 bonus fırsatını kaçırmayın ve Kepler’in bir parçası olarak geleceğe adınızı yazdırın.

Blockchain tabanlı girişim Keplertek, tokenize edilmiş varlıkları için ön satış tarihlerini duyurdu. Son derece başarılı geçen özel satış sürecinde yaklaşık 3 milyon dolar kaynak elde eden girişim, 22 Mayıs ve 5 Haziran arasında ön satış etkinliği düzenleyecek. Kepler’in bir parçası olarak geleceğe yatırım yapma fırsatını kaçırmayın.

Sizi amacınıza ulaştıracak olağanüstü, yenilikçi, çığır açan bir fikriniz mi var? Katkıda bulunmaya ve dünyanın en hızlı büyüyen pazarının ayrılmaz bir parçası olmaya hazır mısınız? Keplertek’e katılın ve kendinizi ödüllendirin.

Kepler nedir?

Ekip oluşturma, araştırma ve prototip işlemlerini tümüyle işler hale getirmek genellikle yıllar alır. Bu süreç, bireylerin inanılmaz bir fikri gerçeğe dönüştürmek için ihtiyaç duydukları araçlara sahip olmadıklarından, yeniliği ciddi biçimde yavaşlatmaktadır. Yeni yatırım fırsatları ve heyecan verici bir gelecek için önemli oyuncuları bir araya getiren yer tam olarak Kepler platformu.

Keplertek, doğrudan katılımınızla ve yönetiminizle birlikte yüksek teknolojinin geleceğini sizlerle birlikte yaratma gayretinde. Bu nedenle Blockchain tarafından desteklenen ilk yapay zeka ve robotik ekosistem olan KEPLER’i yarattıklarını söylüyorlar. Blockchain, sektörü dönüştürme potansiyeline sahip bir çözümdür: Blockchain destekli akıllı sözleşmeler ve kripto paranın benimsenmesi şeffaflık sağlayarak verimliliği ve cüzi maliyetleria mümkün kılmakta.

Platform tam olarak neyi amaçlıyor?

KEPLER, kullanımı kolay bir arayüz aracılığıyla hizmetlerin ekosistemini sağlayan, yatırımcılara heyecan verici Robotik ve AI girişimlerini bağlarken, tam şeffaflık ve yatırımların izlenebilirliğini sağlayan bir platformdur.

Platformun hizmetleri arasında önde gelen kripto paraları dönüştürmek için dahili bir borsa bulunur. Kolayca depolamak ve yatırım yapmak için yerleşik bir cüzdan olan KEP’e ve yatırımları şeffaf bir şekilde izlemek için bir kaşif, yatırım sektöründe yer alan tüm aktörlerle girişimleri birleştirmek için araçlar ve para toplama kampanyalarını yürütmek için akıllı sözleşme şablonlarına fiat para birimleri.

Ayrıca platformun sunduğu hizmetler arasında KEP’e para kazandıran bir para birimi, kolayca depolamak ve yatırım yapmak için yerleşik bir cüzdan, yatırımları şeffaf bir şekilde izlemek için bir keşif, yatırım sektörüne dahil olan tüm oyuncularla girişleri birleştirmek için araçlar ve para toplama kampanyalarını çalıştırmak için akıllı sözleşme şablonları yer alıyor.

ERC20 tokeni KEP ile Kepler’i kullanmak daha kolay

KEPLER ekosistemindeki yatırımların şeffaflığını ve izlenebilirliğini sağlamak adına şirket, Ethereum Blockchain’ininde Kepler platformu tarafından sunulan hizmetlerin ekosistemine erişmek için tercih edilen bir yöntem olmayı amaçlayan bir ERC20 tokeni olan KEP’i tasarladı. Yüksek teknoloji potansiyeli ile yatırım kolaylığı arasındaki bu eşsiz sinerji, Kepler’in token ekonomisini dengeleyecek ve güçlendirecek sürekli bir fon akışı sağlayacaktır.

Platform, yatırımcılar tarafından yönetilen, şeffaf ve merkezi olmayan bir portal üzerinden robotik ve yüksek teknolojiye yatırım yapmak için küresel bir merkez oluşturmayı amaçlıyor. KEP hizmet tokenleri, kullanıcıların ürünleri indirimli olarak satın almasına, geliştirilecek projelere veya projelere karşı oy kullanmasına ve kabul edilen teklifleri finanse etmesine izin verecek.

İş ortakları ve ekip son derece profesyonel isimlerden oluşuyor

KEPLER platformu ve KEP tokenleri, MIT’nin Global İş Ortakları: Tech Park Georgia ve GITA (Gürcistan Yenilik ve Teknoloji Ajansı), KEPLER platformu kullanılarak geliştirilen başarılı girişimler için aracı kurumlar olarak görev yapacak hükümet destekli kuruluşlarla ortaklaşa tasarlandı ve geliştirildi. Kuruluşundan bu yana, GITA ekibi, 149+ girişimle çalışmış ve girişimler, melek yatırımcılar ve risk sermayesi fonları arasında üst düzey ortaklıklar kurma yeteneğini kanıtlamıştır.

Tech Park Georgia ile ortaklaşa çalışan KEPLER ekibi, Tech Park Georgia’nın tesisinin genişletilmesi ve KEPLER Lab’in oluşturulması, ileri teknoloji ürünü prototipler oluşturmak için gerekli olan daha gelişmiş makine ve altyapıyı birleştirdi. Şu anda 10’un üzerinde Kepler Platformu, Tech Park Georgia’nın tesislerinde çalışıyor ve KEPLER LAB, başarılarının temel taşı olacak.

Gürcistan’da Blockchain şehri kurulacak!

Projenin son aşaması ise Kepler Şehri. Bu, dünyanın en büyük Blockchain tabanlı şehri olacak. Georgia hükümet reformu politikasıyla desteklenen şehir, Tech Incubator ve Accelerator, Ar-Ge Laboratuvarı (Mega Lab), Mega Fabrikası, Üniversite ve Kampüs’ü Gürcistan’ın başkenti Tiflis’in hemen dışında tek bir alanda gerçekleştirecek. Tüm bu altyapılar Kepler City’i dünyanın önde gelen yenilik merkezlerinden biri haline getirecek. Daha sonra KEP tokenleri, şehir ekonomisinin bel kemiği olacak.

22 Mayıs’ta başlayacak ve 5 Haziran’da sona erecek ön satışta 4 milyon token hedefiyle yola çıkılıyor. Minimum katılım 0,2 ETH iken maksimum katılım limiti söz konusu değil.

%30 bonus fırsatını kaçırmayın. Daha fazla bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Whitepaper için tıklayınız.

Kepler

Web Sitesi – FacebookTwitterLinkedinMediumTelegram

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin