Ethereum fiyat analizi: ETH en sonunda 2.000 dolara ulaşabilecek mi?
Ethereum fiyat analizi: ETH en sonunda 2.000 dolara ulaşabilecek mi?

“Kemerlerinizi gevşetmeyin” Popüler altcoin için yükseliş henüz bitmiş değil

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum, ABD Doları karşısında düşüşü düzeltmeden önce 650 dolar ve 660 doların üzerine yükseldi. ETH fiyatı muhtemelen desteklenmeye devam edecek. ETH’de 700 dolara doğru yeni bir artış başlayabilir.

ETH fiyatı, ABD Dolarına karşı 650 Dolarlık direnci kırdıktan sonra hız kazandı.

Fiyat şu anda 670 dolardan daha düşük bir seviyede düzeltiliyor ve 100 basit hareketli ortalamanın oldukça üzerinde işlem görüyor.

4 saatlik ETH / USD paritesi üzerinde 624 dolara yakın destekle oluşan önemli bir yükseliş trendi çizgisi var.

Parite, 620 dolarlık destek bölgesinin üzerinde işlem gördüğü sürece tekrar yükselebilir.

Ethereum yükseliş trendinde kaldı

Geçtiğimiz hafta, Bitcoin ve Ethereum, ABD Doları karşısında sırasıyla 600 dolar ve 20.000 doların üzerinde önemli bir yükseliş yaşadı. ETH fiyatı 630 dolarlık direnç bölgesini bile aştı ve 100 basit hareketli ortalamanın oldukça üzerine yerleşti.

Ethereum fiyatı 650 dolarlık direncin üzerinde hız kazandı ve 670 doların üzerinde yeni bir yıllık yüksek seviyeye yükseldi. Son zamanlarda, 660 dolar ve 650 dolar seviyelerinin altında olumsuz bir düzeltme oldu.

Şu anda, ayılar 4 saatlik ETH / USD paritesi grafiğinde 645 dolara yakın destekle büyük bir sözleşme üçgeninin altında aşağı yönlü bir kırılma girişiminde bulunuyor.

Bir sonraki temel destek 640 dolar seviyesine yakın.

Ethereum Price

Artış yönünde, ilk direnç 660 dolar seviyesine yakın. İlk büyük direnç, 665 dolarlık üçgen üst trend çizgisinde bulunuyor. 660 dolar ve 665 dolar seviyesinin üzerinde başarılı bir kapanış, muhtemelen 670 doların üzerine doğru daha fazla yükseliş için kapıları açabilir. Boğalar için bir sonraki büyük durak 700 dolar olabilir.

Ethereum 660 dolar ve 665 dolar direnç seviyelerini geçemezse, kısa vadeli düşüş riski içerisinde. İlk destek, 640 dolar seviyesine yakın.

Ana destek 620 dolar seviyesinin yakınında oluşuyor. Aynı grafikte 624 dolara yakın destekle oluşan önemli bir yükseliş trendi çizgisi de var. Daha fazla kayıp, fiyatı 600 dolara çıkarabilir.

Teknik göstergeler

4 saatlik MACD – ETH / USD için MACD, düşüş bölgesinde yavaş yavaş ivme kazanıyor.

4 saat RSI – ETH / USD için RSI hala 50 seviyesinin oldukça üzerinde.

Destek Seviyesi – 620 dolar.

Direnç Seviyesi – 665 dolar.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin