featured

“Kemerleri bağlayın”: Popüler altcoin ivme kazandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin Elrond, mevcut boğa piyasasında sessizce en iyi performans gösteren altcoinlerden biri haline geliyor.

Bitcoin (BTC), tüm zamanların en yüksek seviyesi olan yaklaşık 24.000 $’a ulaştıktan sonra büyük ölçüde diğer projeler de BTC’yi takip ediyor.  En son öne çıkanlardan biri, son 24 saatte %20 artış gösteren ve tüm zamanların en yüksek seviyesine yaklaşan Elrond (EGLD).

27 doların üzerindeki mevcut yüksek değerler, Aralık ayında %200’ün üzerinde bir artış ve bugüne kadar %1.500’ün üzerinde bir artış anlamına geliyor. Bu durum projenin 2020 yılında harika bir zaman dilimi geçirdiğini gösteriyor.

Elrond, eToroX’da listelenen dokuzuncu kripto projesi oldu

Elrond’un son çalışması sadece tekniklere dayalı değil, internet ölçekli blok zinciri eToroX’ta dokuzuncu kripto para birimi olarak listelendi. Bu borsada sadece büyük hacimli kripto paralar listeleniyor. Ancak Elrond ilk istisna haline geldi.

Elrond, başlangıçta Temmuz 2019’da gerçekleşen Binance Launchpad’den bir ilk borsa teklifi olarak başladı. O zamandan beri, projede bazı önemli değişiklikler oldu. Bu değişikliklerden biri, ERD tokenının 2020 yazında EGLD haline gelmesini sağlayan Mainnet Swap’tı. Bu takas, ana ağın başlatılması sırasında gerçekleşti.

Ek olarak, Elrond blok zincirini kullanan yeni bir Defi uygulamasının önümüzdeki yıl piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu uygulamaya saklama hizmeti olmayan dijital cüzdan ve para alışverişi ve depolama için küresel ödeme uygulaması olan Maiar deniyor.

EGLD, tüm zamanların en yüksek direncine yakın

Elrond’un USD karşısındaki günlük grafiği, 6 $’dan 27 $’a yükselerek son dönemdeki en düşük seviyesinden bu yana önemli bir yükseliş gösteriyor. Fiyat şu anda tüm zamanların en yüksek seviyesinde seyrediyor ve muhtemelen onu aşacak.

Ancak, traderlar, yeni bir dürtü dalgası başlamadan önce bazı destek testleri için dikey fiyat hareketinin büyük olasılıkla düşeceğinin farkında olmalı.

Bu destek bölgeleri grafikte açıkça tanımlanmış durumda ve potansiyel giriş fırsatları için traderlar tarafından da izleniyor.

Bu grafikte, destek bölgeleri 12.50-13.50 $, 16-17 $ ve 19.50-20.50 $ bölgeleri. Asıl soru hala bir düzeltmenin ne kadar derine gideceği ve düzeltmenin hangi seviyede başlayacağı şeklinde.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin