Covesting
Covesting

Kazanmak hiç bu kadar kolay olmamıştı: Covesting hakkında bilmeniz gereken her şey

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ChainLink veya diğer adıyla LINK, hepinizin aşina olduğu üzere verilere bağlanmayı sağlayan merkezi olmayan bir ağdır. Piyasa değeri göz önüne alındığında, LINK hali hazırda en değerli beşinci kripto para birimidir. Değeri yaklaşık olarak 100 kat artmıştır.

İnsanlar sürekli LINK gibi hızlı bir patlama yaşayacak bir sonraki kripto para birimini keşfetmenin peşindedir. Eğer siz de bu alana ilgi duyuyorsanız, Covesting hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyebilirsiniz. 

Covesting dünyanın her yanındaki şirket ve kurumlara geniş yelpazede yazılım çözümleri sunan küresel bir finans teknolojisi şirketidir. Gibraltar kanunlarına göre şirketleşen Covesting, dünyada Gibraltar mevzuat otoriterleri tarafından verilen Distributed Ledger Technology Lisansına, diğer adıyla DLT, sahip ilk şirketlerden biridir.

Bu şirket Covesting platformunu geliştirmiştir, böylece takipçiler ve tacirler bir araya gelerek her iki tarafta kazanç elde edebilmektedir. Takipçiler, tacirlerin başarılı stratejilerini kullanarak kolay bir şekilde ticaretten kazanç sağlamakta ve tacirler de takipçilerinin kazançlarından küçük bir yüzde almaktadır. Covesting bu ticaret yöntemini ‘COV’ olarak adlandırmaktadır.

Covesting/PrimeXBT Ortaklığı 

PrimeXBT, Covesting ticaret platformunu herkesin kullanımına uygun hale getirme imkânı sunarak, tacirlerin birbirleri üzerinden kar elde etmelerini sağlar. Hali hazırda ortaklığın oldukça karlı olduğu görülmektedir. Çalışmaya başlamasını takip eden kısa süre içerisinde, platform ticaret toplumunun geniş kapsamda ilgisini çekerek 1 milyon doların üzerinde takipçi payına sahip olmayı başardı. 

Tacirler ve Takipçiler için Nasıl Çalışmaktadır?

Tacirler bu modülü kullanarak kendi ticaret stratejileriyle fon oluşturabilmektedir, şeffaf yürütülen süreç sayesinde kullanıcılar farklı fonlara nasıl yatırım yapıldığını onaylamakta ve tacirlerin başarı tablosunu inceleyebilmektedir. 

Takipçi kazanmak, tacirlerin ün kazanmalarını sağlar ve ikinci bir gelir kapısı oluşturur. Kullanıcılar farklı tacirleri takip edebilir, sonuçlarını görüntüleyebilir ve hangisine yatırım yapacağına karar verebilirler. 

Bu sistem sayesinde pazarlama bilgisi veya ticari becerileriniz olmadan büyük bir kar elde edebilirsiniz. 

Prime XBT Detaylarıyla Açıklanıyor 

Bitcoin tabanlı ve ödüllü bu kredili ticaret platformu, hisse senedi, forex ve 1 milyar dolar hacme sahip ticari işlemleri gerçekleştirme imkânı sunmaktadır. Prime XBT, ADVFN Uluslararası Finansal Ödüllerinde bu yıl En İyi Bitcoin Kredili Ticaret Platformu ödülünü kazanmıştır. 

Platformun içerdikleri:

  • Ticaret sırasında kullanılabilen çok çeşitli teknik analiz araçları
  • 100 kata kadar kripto para birimi avantajı 
  • Çok sayıda likidite sağlayıcısından toplu likidite imkânı
  • Ticaret için likidite, güvenlik, emniyet ve verimli ortam imkânları 

Neden COV Başarılı Olmaktır?

COV token sahipleri, bu tokenleri ticaret platformunda kullanırken muhteşem avantajlardan yararlanmaktadır. Tokenler Ana ve İkincil olmak üzere iki sınıfa ayrılır. 

Covesting, diğer üçüncü parti platformlarla gerçekleştirilecek lisans anlaşmalarını da içeren çok sayıda profesyonel hedefe sahiptir. Ana ortaklar göz önüne alınarak ilerleyen zamanlarda ilave özellikler eklenecektir. 

Piyasadaki COV tokenlerinin yaklaşık yarısının “güçlü bir el” tarafından kontrol edildiği düşünülmektedir. Toplam token sayısı 18 milyondur.

Bu token PrimeXBT ile entegre edilecektir ve aşağıda yer alan üç ana işlev için kullanılacaktır:

  • Ticaret Ücretinin Azaltılması 
  • Takip Limitinin Arttırılması 
  • Başarı Yüzdesi Ücretinin İyileştirilmesi

Dilerseniz, bu üç maddeyi detaylıca inceleyelim:

Ticaret Ücretinin Azaltılması 

Strateji yöneticilerinin faydalanabilmeleri amacıyla ticaret ücretinin azaltılmasında birçok farklı seçenek sunulacaktır. Her ne kadar, tamamlanmayan her ücret indirim işlemi için COV token sayısının tam olarak bilinmesi gerekse de, tahmini indirim seviyesi %10 ila %100 arasında değişiklik gösterecektir. 

Takip Limitlerinin Arttırılması 

Token kullanımını yüksek seviyede tutabilmek adına sermaye limitleri uygulanmalı veya maksimum özgün takipçi sayısı sınırlandırılmalıdır. COV tokenleri kullanımı ile sermaye limitleri arttırılabilir ve ilave ziyaretçi sayısı eklenebilir olacaktır. 

Başarı Yüzdesi Ücretinin İyileştirilmesi 

COV token kullanımından faydalanarak takipçiler başarı yüzdesi ücretini kendi adlarına iyileştirme imkânına sahip olacaklardır. Daha detaylı bir şekilde açıklamak gerekirse, hali hazırda Covesting tüm kapalı kar eden ticaretlerde belirli bir başarı yüzdesi ücreti almaktadır. Kalan tutar, strateji yöneticisi ve takipçi arasında paylaşılmaktadır. Mevcut teklif platform, strateji yöneticisi ve takipçi arasındaki kar paylaşımını belirlemektedir. 

Piyasa koşullarına bağlı olarak, şirket dilediği zaman mevcut teklifi değiştirme hakkına sahiptir. Covesting’in yüzdesi azaltılabilir, böylece belirli sayıda COV tokeni kullanarak strateji yöneticisinin sağladığı kardan takipçi daha büyük bir pay alabilir.

Token Kısıtlamaları

Covesting’in hedeflerinden biri Covesting modülü ile oluşturulan ücretlerin kısıtlanmasıdır. Bu işlem düzenli bir şekilde aylık veya üç aylık olarak gerçekleştirilecektir. Ücret indirimleri, ortakların kazancı ve diğer gelir kalemleri çıkarıldığında ücret hesaplanacaktır.  

Tüm bunlar göz önüne alınarak, COV tokeninin orta vadede harika bir potansiyele sahip olduğunu söylemek mümkündür. Covesting topluluğu güçlü ve destekçi bir topluluktur. 

COV tokenleri KuCoin üzerinden ticarette kullanılmıştır ve Covesting modülünün PrimeXBT üzerinde yayınlanmasından sonra fiyat tepkileri oldukça olumludur. 

Platformun gelecek planları arasında zararı durdurma fonksiyonu eklemek yer almaktadır, böylece takipçiler istenmeyen zararların önüne geçebilecektir, ayrıca ilave risk yönetimi özellikleri, strateji tanım düzenlemesi, COV token entegrasyonu ve puanlama sisteminin iyileştirilmesi hedefler arasındadır. 

Sonuç Olarak

Covesting sitesine sizin de göz atmanızı ve tokeni incelemenizi tavsiye ediyoruz. Diğer bir seçenek ise, PrimeXBT üzerinden kredili kripto ticareti yapmaktır. Bu linki kullanarak yeni kullanıcı bonusundan faydalanabilirsiniz. 

Her ne kadar, tacirlerin geçmiş performansları gelecekteki sonuçları garanti etmese de, yine de bazı tacirleri takip etmek isteyebilirsiniz.

Platformda aktif olarak kullanılan stratejinin yayınlanma süresini de göz önünde bulundurun. Kabul gören stratejiler, yeni stratejilere oranla daha az risk taşımaktadır. 

COV Sahibi Olmanın Faydaları

COV tokeni aşağıda belirtilen avantajlara sahiptir:

  • Güvenilir ekip
  • Lisanslı şirket
  • Sınırlı sayıda token 
  • Tokenlerin sürekli gözetim altında olması
  • Güçlü topluluk 
  • En iyi TradingView analist önerileri
  • Gelecekte token ve yeni özellik fırsatları
  • Sağlam, çok kullanıcılı bir ticaret platformu ile ortaklık 


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin