Kayıplar kervanına Blackrock şirketi de katıldı: İşte FTX bilançosu…

Kayıplar kervanına Blackrock şirketi de katıldı: İşte FTX bilançosu…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bir zamanlar dünyanın en büyük kripto para ticaret platformlarından biri olan FTX’in son zamanlarda patlaması ve ardından tüm kripto endüstrisinde yıkıma neden oldu. Ancak sektörün hala destekçileri olduğunu görüyoruz.

Bunlardan biri, yaklaşık 8 trilyon doları denetleyen ve ilginç bir şekilde, “fon” adlı bir araç aracılığıyla FTX’e 24 milyon dolara yakın yatırım yapan Blackrock şirketi. Dünyanın en büyük varlık yönetimi şirketi BlackRock’un CEO’su, FTX ile ilgili gerçeği paylaştı.

BlackRock’un CEO’su Larry Fink , varlık yöneticisinin FTX’e kaybettiğini düşündüğü 24 milyon dolar yatırım yaptığını açıkladı. Fink, yatırımın küçük olduğunu ve Blackrock’un ana işinin bir parçası olmadığını ekledi.

BlackRock yanıltıldı mı?

Fink’in onayından sonra Sorkin, Blackrock ve Sequoia Capital gibi büyük firmaların çoğunun FTX’e yatırım yaptığından ve hepsinin kaybettiğinden bahsetti. Fink , hissedarlara bir mektupta şunları yazdı:

“BlackRock, müşterilerimize hizmet vermemize nasıl yardımcı olabileceklerini anlamak için dijital para birimlerini, sabit paraları ve temel teknolojileri inceliyor. Özenle tasarlanmış küresel bir dijital ödeme sistemi, kara para aklama ve yolsuzluk riskini azaltırken uluslararası işlemlerin çözümünü geliştirebilir.”

Sequoia Capital, FTX’e 200 milyon dolar yatırım yaptığını açıklamıştı. Şirketin 200 milyon doları şu an çöp durumuna geldi.

cryptoslate


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin