Kava, mainnet güncellemesi için tarih verdi
Kava, mainnet güncellemesi için tarih verdi

Kava, mainnet güncellemesi için tarih verdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın önde gelen kripto para birimlerinden biri olan Kava, mainnet güncellemesini açıkladı. Yatırımcılarını heyecanlandıran açıklama bu gece geldi. Açıklama kripto para biriminin ekibi tarafından yapıldı. Kava 9 ana ağ yükseltmesi için 2021 sonu ve 2022 başı işaret edildi.

Kripto para biriminin daha çok gelişmesi için bir dizi yeni güncelleme geliyor. “Kava 9” adı altında ana ağ düzeltme programı proje ekibi tarafından açıklandı. 2021 son çeyreği ve 2022 yılının ilk çeyreğinde güncellemenin gerçekleşeceği bildirildi. Kripto para biriminin ekosistemini daha fazla genişletmek adına blok zinciri gibi pek çok iyileştirme yapılacak.

Kava’ya Türk yatırımcılarının ilgisi oldukça fazla. Pek çok birey kripto para birimine yatırım yaptı ve yapamaya devam ediyor. Ekip tarafından gelen ağ güncelleme haberi yatırımcıları muhakkak mutlu edecektir. Sene sonu ve yıl başında başarılı güncelleme sayesinde fiyatında önemli ölçüde artış yaşanabilir.

Ekip, mainnet güncellemesini gece saatlerinde açıkladı

Kava 9 ana ağ yükseltmesi, 22 Ekim Cuma günü ekip tarafından duyuruldu. Medium üzerinden yayınlanan makale ile detayları veren ekip, süreç hakkında gerekli bilgilendirmeyi yaptı.

Blok Zincirler Arası İletişim Protokolü (IBC) uygulamasıyla Cosmos SDK tarafından 44 sürümüne yükselecek. Güncellemenin ana konusu olan IBC’de varlıkları elinde bulunduranlar için sınıfının en iyi ürünlerini kazanma olanağı sağlanacak.

Güncellemenin içeriğinde; IBC entegrasyonu ve kazanç varlığı, ETH Köprü çekirdek altyapısı, başlatma paneli, Kelpr cüzdan desteği gibi pek çok özellik bulunuyor. Tüm bu gelişmelerle ekip kullanıcılara daha iyi bir kalite sunacağını vadediyor.

kava.io


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin