Kava fiyatı, haftalık yüzde 50’yi geçen kazançla göz dolduruyor

Kava fiyatı, haftalık yüzde 50’yi geçen kazançla göz dolduruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasadaki duyarlılık yavaş yavaş altcoin’lere yansımaya başladı. Bitcoin’den cesaret bulan bazı altcoin para birimleri şimdiden yükselişini gösterdi. Piyasadaki karışıklığın ortasında ve geri toparlanmasında ilk tepkilerden biri de Kava’dan geldi.

Kava fiyatı, son bir hafta içinde değerini kat be kat artırdı. Yatırımcıların sepetine ortalama yüzde 50’lik oranda değer kattı. Bu oranın büyük kısmı pazar gününden sonra geldi. Piyasadaki toparlanmaya hemen adapte olan KAVA tokeni, 1 doların üzerine çabucak çıktı.

Kava ağının yönetişim token’ı KAVA, piyasa çapında devam eden ralli sırasında büyük kazançlar kaydetti. Kripto para birimi henüz solmuş düşüş eğilimine teslim olduğunda bile, büyük ölçüde yükseldi.

Kava fiyatında yaşanan değişim

Altcoin, son 30 gün içinde yaklaşık %37,27’lik bir fiyat artışını yaşattı. Bu sayede en iyi kripto paraların çoğunu geride bıraktı. Bu yazının yazıldığı tarihte, KAVA’nın fiyatı son 24 saat içinde %15,05 arttı. Yükselişini sürdürüp sürdüremeyeceği, önümüzdeki günlerde piyasa duyarlılığına bağlı olarak değişebilir.

10 Mart Cuma günü açıklanan verilere göre ABD 311.000 ek iş kaydetti ve işsizlik oranı %3,6’da kaldı. Büyük istihdama rağmen, ücret baskısı enflasyonu düşüyor. Ancak analistler, Şubat ayı için ABD enflasyon oranının yalnızca biraz düştüğünü belirtti.

Kava fiyatı, 1,21 dolardan işlem görüyor. 83. sırada yer alan kripto para birimi, son 24 saatte 530 milyon dolarlık değere kavuştu. Tarihsel veriler, kripto paranın düşüşten önce Şubat ayından bu yana kayda değer fiyat artışları gözlemlediğini gösteriyor. 

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin