kava
Binance Launchpad -Binance’in piyasaya yön veren Blockchain projeleri için token lansman platformu- yılın 10. Projesi ola Kava ’ya destek verdiğini açıkladı

Kava, Cross-Blockchain DeFi platformu inşa etmek için Binance Launchpad’de token satışı yapacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance LaunchpadBinance’in piyasaya yön veren Blockchain projeleri için token lansman platformu –– yılın 10. Projesi ola Kava ’ya destek verdiğini açıkladı. Kava’nın ekibi, Cosmos’ta çarpraz zincirli merkezi olmayan finans (DeFi) platformu inşa ediyor ve kullanıcıların Bitcoin (BTC), XRP, Cosmos (ATOM) ve BNB gibi büyük kripto para birimleri için merkezi olmayan kaldıraç sağlıyor. Aynı zamanda bu kripto paralara hedge imkanı sağlıyor.  Binance Launchpad’de token satışı güncellenmiş bir çekiliş formatını ve 23 Ekim 2019’da saat 09.00’da başlayacak olan bir bilet talep süresini takip edecek.

Kava ekibi, sahiplerinin Kava’da Cosmos tarafından desteklenen herhangi bir varlığı teminat olarak kullanmalarına izin vermek için çok taraflı bir CDP (teminatlandırılmış borç pozisyonu) platformu başlatıyor. Binance Chain, Cosmos üzerine kurulu olduğundan, Kava, BNB ve BTCB gibi Binance yerel varlıkları için CDP desteğini entegre etmektedir. Kava, kullanıcıların kaldıraç ticareti ve hedge yoluyla kripto varlıklarına pozisyon almalarınıı sağlayan stabilcoin USDX’i kullanıyor. USDX ayrıca kullanıcıların staking yapma durumunda faiz de sunuyor.

Binance CEO’su ve Kurucusu CZ (Changpeng Zhao) projeyle ilgili açıklaması şu şekilde:

Kava, Binance Launchpad’de desteklemeye karar verdiğimiz ilk DeFi projesi. Bu alanın, kullanıcılar için borçlanma ve borç verme sürecini kolaylaştırdığından ve bunun için güvene ihtiyaç duymadığından büyük bir gelişme potansiyeline sahip olduğuna inanıyoruz. Kava platformunda teminat olarak kullanılan BNB, başka bir kullanım alanınına sahip olacak ve kullanıcılarımız için de ek bir değer kazandıracak.

Kava, tüm büyük kripto para kullanıcıları için fiili DeFi platformu olmayı hedefliyor. Çoğu DeFi uygulaması belirli blockchain’lerle sınırlı olsa da, çok yönlü borç pozisyon sistemimiz, tüm büyük kripto para birimleri için gerekli DeFi hizmetlerine açık erişim sağlayacak. Kava’nın Binance Launchpad’de çıkıyor yapıyor olmas bizim için çok stratejik ve BNB platformumuz tarafından desteklenecek ilk varlıklardan biri olduğu için çok heyecanlıyız.

Kava Blockchaini, token sahiplerine platformun yönetişiminde yer almasının yanı sıra, Kava’yı stake etme ve blok ödülleri kazanma kabiliyetine sahiptir. KAVA tokeni hisse ispatı (Proof-of-Stake) olarak bilinen konsensus mekanizması ile güvence altına alınmıştır.

Binance Launchpad, topluluğa ek özellikler sağlamak için sistemini sürekli olarak ayarlıyor. Daha önceki projelerde, Binance, bilet kazanamayan tüm katılımcılara Launchpad tokeni airdropu yapmıştı.

Binance Research’ün ayrıntılı raporunda Kava hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz .

En son güncellemeler için Twitter’da @Binance ve Kava’nın resmi Telegramı hesabına katılabilirsiniz: https://t.me/kavalabs ve Twitter: https://twitter.com/kava_labs

Kava Hakkında

Kava’nın DeFi platformu, Bitcoin (BTC), XRP, Cosmos (ATOM) ve  BNB gibi büyük kripto para birimlerine merkezi olmayan kaldıraç ve hedge işlemlerini sunmaktadır. Akıllı sözleşmeler sistemi kullanan Kava, kullanıcılarına kredilere ve kripto varlıklarının desteklediği algoritmik olarak yönetilen stabilcoin’lere erişebilmelerini sağlar.

Binance Launchpad Hakkında

Binance Launchpad, dünyanın dört bir yanındaki Binance kullanıcılarının yardımı ile girişimcilerin en öncü kripto projelerini hayata geçirmelerini sağlayan özel bir tanıtım platformudur. Binance Launchpad’de başlatılması kabul edilen projeler, Binance ekosistemindeki kaynaklara ve desteğe daha fazla erişebilecektir.

Binance Hakkında

Binance, blockchain ilerlemesini ve paranın özgürlüğünü arttırma görevini yerine getirmek için çalışan bir blockchain ekosistemidir. Binance ekosistemi, Binance Exchange (önde gelen küresel kriptopara borsası), Labs (risk sermayesi kolu ve inkübatörü), Launchpad (token satış platformu), Akademi (eğitim portalı), Research (pazar analizi), Charity Foundation (Blockchain ile bağış ve sürdürülebilir gelişmeyi amaçlayan sivil toplum örgütü) ve Trust Wallet (Binance’in resmi kriptopara cüzdanı ve dApps tarayıcısı) ile Binance ve topluluk tarafından geliştirilen bir blockchain yazılımı olan Binance Chain. 

Daha fazla bilgi için https://www.binance.com adresini ziyaret edebilirsiniz. 

İletişim:

Binance için: [email protected]

Kava için: [email protected]

Binance basın bildirisi

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin