İşte popüler analistlerin çarpıcı altcoin tahminleri
katy perry,bitcoin,altcoin

Katy Perry kripto para modelli tırnakları ile olay yarattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para kullanan ünlülerin başında gelen Katy Perry’nin Instagram’a attığı kripto para temalı nail art olay yarattı ve gündeme oturdu

Herkesin gözünde kalmaya ve ilgilenmeye devam etmeyi iyi bilen ünlülerden Katy Perry, dünkü paylaşımı ile kripto paraya olan eğilimini gözler önüne serdi. Perry, bu hareketi ile kripto para dünyasının sempatisini toplamayı başardı.

Her tırnakta başka kripto para birimi

Instagram’da paylaştığı fotoğrafta, her tırnağında ayrı bir kripto para simgesi olan ünlü şarkıcı, fotoğrafın altına da ” “$ -CrYpTo ClAwS- $” yazısı yazdı

Başparmaklarında popüler Ethereum’a ait simge bulunurken, işaret parmaklarında Litecoin, Orta parmağında Bitcoin, yüzük parmağında Monero küçük parmağında ise Stellar simgesi bulunuyordu.

Bu Katy Perry’nin kripto paralar hakkındaki ilk paylaşımı değildi. Ünlü şarkıcı, Kasım 2017’de yatırımcı Warren Buffett ile kripto paralar hakkındaki konuşmasına dair bir görüntü yayınlamıştı.

Katy Perry kripto paralara ilgi duyan tek ünlü değil

Şüphesiz ki Katy Perry, kripto para borsasına ilgi duyan ne ilk ne de son ünlü.

Ünlü böksör Floyd Mayweather, Stox ICO reklamıyla kripto para dünyasına dikkat çeken ilk ünlülerden biriydi. Mayweather, daha sonra lüks bir ayakkabı mağazasındayken çeşitli kripto para birimleri için bir kart olan Titanian Centra kartını tutan bir fotoğraf paylaşmıştı.

ABD’li rap şarkıcısı 50 Cent, 2014 yılında çıkan “Animal Ambition” albümünün ödeme yöntemleri arasında Bitcoin’e yer vermişti. Ünlü rapçi dört yıl boyunca bu hesabını kullanmadı ve geçtiğimiz günler Bitcoin ile 8 milyon dolar kazandığını öğrendi.  2014 yılında henüz Bitcoin 662 dolarken, 50 Cent; Animal Ambition adlı albümünü Bitcoin ile satışa sunmuştu.

Yakın zamanda daha fazla ünlünün kripto para dünyasına ilişkin paylaşımlarını görmeye devam edeceğiz gibi duruyor. Bazılarının kişisel bir menfaati olabilir ancak çoğunluk, muhtemelen bunu kendi reklamlarını yaptırmak için kullanıyor olacak. İleride kripto paralar ünlülere kendi reklamlarını yaptıracaklar mı göreceğiz. Şu anda bile bazı ICO’lar sözcü olarak ünlüleri seçmek için para toplamaya başladılar.

Bitcoinist

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin